vrijdag 29 november 2013

winterse kaart...

Hallo,

Op deze regenachtige dag wil ik jullie een winterskaartje laten zien wat ik gisteravond heb afgewerkt. Deze keer weer een afdrukje uit de magnolia winterwonderland serie. Het papier is ook deze keer weer van studiolight, voor dit kaartje heb ik de sketch gebruikt van ccws.

 
KIC - winterse kaart
Nadia's challenge blog - winterkaart met een stempel
ccws - sketch #  101    met een twist
dutch magnolia lovers - winterkaart of creatie

Groetjes en een fijn weekend

woensdag 27 november 2013

verjaardagskaartje

Hallo,

Vandaag eens iets anders dan een kerstkaartje, de oudste heeft een verjaardagsfeestje vrijdag en voor de jarige jet heb ik een kaartje gemaakt. Ik vond dit afdrukje van Teddy Bea erg leuk en ben er mee aan de slag gegaan! Ik heb het mooie papier van studio light gebruikt hieronder zien jullie het eindresultaat. Een vrij strak kaartje maar ik ben tevreden en hoop dat de jarige het ook leuk vindt!
Vanmorgen zag ik dat ik in de top 3 zit bij KIC, hoe leuk is dat?sweet stampin - cause for celebration
scrapbookstampsociety - anything goes
creative inspiration - anything goes
 
Tot de volgende (kerst)post...

maandag 25 november 2013

TagHallo allemaal,

Een beetje laat maar hier is dan toch nog mijn 2e bericht van vandaag. Ik had problemen met de pc...fijn als het werkt zoals je wilt! Een nieuwe week start en dus ook een nieuwe challenge bij papermakeupstamps en het thema is deze keer:

http://papermakeupstamps.blogspot.be/
 
Nu weten we de thema al lang van tevoren en deze kaart had ik dus al heel lang klaar en vandaag mag ik 'm dan laten zien. Ik heb er een soort drieluik van gemaakt.

 
Je mag zoals altijd stempels gebruiken die je zelf wil dus doe gezellig met ons mee en neem eens een kijkje op het blog.
 
 
Groetjes en tot de volgende keer

just a note...

Hallo,

Vandaag laat ik jullie mijn laaste bijdrage zien voor het blog C is voor Challenge, deze maand mocht ik gastdesigner zijn wat ik ook heel leuk vond. Maar voor de laatste opdracht moesten we ook werken met een digi die door de sponsor gekozen was. Ik vond het wel een pittige hoor! Het was geen moeilijke digi om in te kleuren maar ik vond het vooral moeilijk om met zo'n strak afdrukje een passend kaartje te maken. Maar het is gelukt en hieronder zien jullie het resultaat. Het thema voor deze challenge is : use ornaments. De sponsor van de digi is Stitchy bear stamps.
Je kan 3 digi's naar keuze winnen dus doe gezellig mee .


groetjes Hermien

zondag 24 november 2013

alweer kerst...

Hallo,

Deze keer weer een kerstkaartje van mijn kant, ik heb gebruik gemaakt van de sketch van ccws en het afdrukje komt weer uit de nieuwe magnolia serie.
De mooie witte sterren op de kaart heb ik gekregen van een blogvriendin, hoe lief is dat?
Het kaartje heb ik gemaakt in de kleuren rood en groen heerlijk traditioneel vinden jullie ook niet.

 
Hobbyvision - gebruik twee kleuren
paper shelter- christmas is coming
ccws - sketch

 
tot morgen..

dinsdag 19 november 2013

Gelukkige verjaardag...

Hallo,

Vandaag wil ik jullie een verjaardagskaartje laten zien. Ik heb voor dit kaartje een afdrukje gebruikt uit een kerstcollectie van Magnolia maar ik vind het ook goed gaan voor op een verjaardagskaart!
Deze kaart is voor een speciale meid...de dochter van vrienden van ons wordt in december 11 jaar, en daar hoort natuurlijk een mooi kaartje bij. Ik vond deze stempel heel passend bij haar want ze heeft het Pitt Hopkins syndroom en kan hierdoor maar hele kleine stukjes  zelfstandig lopen, dus als ze aan  het spelen is zit ze ook vaak op de grond. Het pakje en het strikje in het haar is nog wat versierd met wat glitter maar dat kan je niet goed zien op de foto.

 
 catch the bug - November BINGO - glitter-designpaper-ribbon
scrapbookstampsociety - anything goes
you, me and magnolia - butterflies
dscc - cadeau

Ik kijk weer uit naar jullie reacties....tot de volgende keer

maandag 18 november 2013

Thank you...

Hallo,

Het is weer maandag en dus weer een nieuwe challenge bij papermakeupstamps.
Voor deze keer is het thema :
http://papermakeupstamps.blogspot.be/

Daar kan je dus alle kanten mee op, kijk maar eens wat de dt-leden hebben gemaakt, hetzelfde thema maar toch allemaal heel anders wat we ermee gemaakt hebben!
Hieronder zien jullie mijn bijdrage:


Groetjes en tot de volgende keer....

vrijdag 15 november 2013

let it snow

Hallo,

Vandaag wil ik jullie weer een kerstkaartje laten zien. Woensdag lag de gewonnen candy van Maria hier al op de deurmat...ik heb dan ook enkele materialen uit de mooi gevulde envelop gebruikt op dit kaartje, Maria nogmaals bedankt voor de mooie spulletjes.
Over naar het kaartje dan maar, ik heb een sketch gebruikt van het kaartjes inspiratie blog, en het afdrukje is van de nieuwe magnolia serie. Het mooie papier is van rosa dotje, sneeuwsterren, swirls, lint en wat plakparels maken het kaartje af. Ben zelf dik tevreden over dit kaartje!
Toen ik de wangen in het kleuren was, moest ik spontaan lachen en terugdenken aan de wintersport vakantie van 2011, ik ging hoger dan normaal de piste op want volgens vrienden kon ik dit prima. Oké de techniek heb ik onder de knie, maar dan speelt toch wel mijn hoogtevrees me parten en ik kreeg het Spaans benauwd bij de gedachte dat ik naar onder moest gaan skiën! Ik ben beneden gekomen, vraag me niet hoe want ik kan het je echt niet vertellen en mijn wangen waren net zo rood als Tilda op dit kaartje!!! Een wijze les voor mezelf...dat doe ik echt nooit meer.

 
hobbyhome-hobbyartikelen - gebruik sneeuwsterren
time for magnolia challenge - gebruik iets ouds en iets nieuws
anmacreatief - kerst of winter (3)
scrapbookstampsociety - anything goes, option black/white with one colour
 
Een fijn weekend
Hermien
 

maandag 11 november 2013

Winter is coming

Hallo,

Zoals beloofd ben ik er met het 2e bericht van vandaag. Dit kaartje is voor de Challenge van
C is for Challenge en daar is het thema Winter is coming, daar kunnnen jullie wel wat mee of niet dan?
Omdat het altijd donkere dagen zijn voor kerst heb ik een doosje aan de kaart gemaakt waar he waxinelichtjes in kan doen. De digi is van Scribbles design.

 
krea2day - kerst
sweet stampin - Christmas is coming
Freubelhonk van Geki - maak een doosje
 
 
Groetjes Hermien

Life is a bowl of cherries

Hallo,

Eerst wil ik wat leuk nieuws met jullie delen, de teler loopt langzaam op en staat op dit moment op 70 gezellig dat jullie een kijkje komen nemen. En dan zag ik bij het lezen van de blogberichten dat ik de Candy bij Maria heb gewonnen en de challenge van oktober bij kleuren met potloden, en daar ben ik natuurlijk blij mee. Nu maar hopen dat de prijzen de weg naar onze brievenbus weten te vinden want ik heb hier helaas geen goede ervaringen mee! Ik ben al eens eerder in de prijzen gevallen alleen zijn dit tot op heden nog niet hier in de brievenbus gevallen!!!
Maar nu over naar titel van dit blogbericht...
Wat vliegt een week toch om...op dit moment ben ik met vanalles druk behalve me kaarten maken, maar ook dit zullen jullie vast wel herkennen.
Het thema bij papermakeupstamps is deze week :

Stiching
real or faux

Hier onder zien jullie wat ik met dit thema gedaan heb, een simpel maar vrolijk kaartje...
Doen jullie gezellig mee, kijk op het blog voor de regels.


Groetjes en tot vanmiddag dan ben ik terug met een 2e post voor vandaag

zondag 10 november 2013

je bent een kanjer...

Hallo,

Hebben jullie dat ook weleens je gaat een kaartje maken, hebt een idee in je hoofd maar het eindresultaat is totaal anders! Zo verging het mij met dit kaartje....maar toch ben ik tevreden over het resultaat. Dit kaartje heb ik speciaal gemaakt voor een vriendje van de jongste, als ik aan het kleuren ben en hij is hier in huis samen met onze Sem aan het spelen dan komt hij altijd even kijken wat ik aan  het doen ben! Woensdagmiddag is het dan zover hij mag dan afzwemmen voor diploma A en bij zo'n gelegenheid hoort natuurlijk een kaartje.
Ik heb de sketch van cards and scrap gebruikt en de afbeelding komt van internet af en is een kleurplaat.
 
cards and scrap - uitdaging 192
papertakeweekly - anything goes
scrapping 4 fun challenges - challenge #6 anything goes
 
Groetjes en tot morgen

woensdag 6 november 2013

rood en blauw...

Hallo,

Als eerste wil ik jullie danken voor de beterschapswensen ik voel me al wat beter maar ben nog niet helemaal fit, maar dat komt wel weer. In het weekend ben ik nog bezig geweest met een kerstkaartje wat verrassend. Ik heb een afdrukje van Momanning gebruikt deze keer die zijn toch ook altijd super leuk. Ik heb gewerkt met de kleuren rood en blauw en heb gewerkt volgens een recept van DSCC. En hieronder zien jullie dan het eindresultaat, ik kijk weer uit naar jullie reacties die blijven toch zo leuk om te lezen.

 
DSCC- recept- lint,taartrandje,swirl
Creapaleis - kerst
Scrapbookstampsociety - anything goes
Anmacreatief - kerst (2)
papertakeweekly - anything goes
 
Groetjes en tot de volgende post....

dinsdag 5 november 2013

lots of layers

Hallo,

Ik ben een dag te laat met het plaatsen van dit bericht, maar zondagavond werd ik overvallen door een griepaanval! Ik moet zeggen dat het lang geleden is dat ik me er zo beroerd door gevoeld heb, zo erg zelfs dat ik gisteren bijna de hele dag in bed het doorgebracht. Maar goed ik voel me vandaag weer een stuk beter en ga het gewoon heel rustig aan doen. Maar genoeg gekletst over naar mijn kaartje...deze is natuurlijk weer voor de papermakeupstamps en daar is het thema deze week:


Hoe gemakkelijk is dat, dus doe een keer mee zou ik zo zeggen.Groetjes Hermien

zondag 3 november 2013

en nog maar een...

Hallo,

Zoals jullie aan de berichttitel kunnen zien plaats ik nog maar eens een kerstkaartje, na de herfstkaartjes zien we de kerstkaarten nu ook op de vele blogs volop voorbij komen! Voor je het weet is het weer kerst maar eerst nog Sinterklaas wat hier in huis natuurlijk ook gevierd gaat worden. Deze keer heb een afdrukje gebruikt van cc desgin die blijven toch ook altijd leuk om te zien, voor de indeling heb ik de sketch van ccws gebruikt.
Dan wens ik jullie allemaal een fijne zondag en hoop dat het bij jullie niet zo grijs zal zijn als hier in het zuiden.


catch the bug - anything goes
ccws - challenge # 97
AnMacreatief - kerst/winter

groetjes en tot morgen