woensdag 31 december 2014

nog eentje dan....

Hallo,

Op de laatste dag van het jaar wil ik iedereen bedanken voor de leuke reacties die jullie achter laten hier. Dat is wat het bloggen zo leuk maakt al die reacties van iedereen en natuurlijk het bewonderen van elkaars creaties! Gisteravond heb ik nog een kaartje in elkaar gestoken wat ik jullie nog graag even wil laten zien. Op het kaartje heb ik de hartjes mal van joy! gebruikt die ik laatste gewonnen heb bij time for magnolia, wat een superleuke prijs zeg en mooi dat die is. Tilda gaat nog even met de beentjes de lucht in voor het nieuwe jaar begint.


timeformagnolia - anything goes
tilda's town - something new

Voor iedereen een fijne jaarwisseling, 
en ik sluit af met een mooi gedicht voor het nieuwe jaar, tot in 2015!

Words #quotes Leuk idee voor een muursticker. Binnenkort verkrijgbaar bij www.muurtekstenonline.nl in diverse formaten en kleuren.

Groetjes Hermien


zondag 28 december 2014

timothy goes fishing...

Hallo,

Ik heb even een kleine pauze gehad in blogland, we waren namelijk heerlijk op vakantie in Oostenrijk! Lekker genieten samen met de kids en familie. Al was de sneeuw niet zo aanwezig als andere jaren toch heeft de oudste samen met mijn zus en haar gezin volop kunnen skiën. Ze zijn naar de zugspitze gegaan en naar Oetz wat in een ander gebied ligt. En wij hebben samen met de jongste en mijn moeder genoten van het zonnetje wat volop aanwezig was, en op de valreep werden we 2e kerstdag in het dal toch nog verrast met een witte kerst in het dal, heerlijk.

Vandaag weer lekker aan de knutsel gegaan voor post voor kanjers...dit kaartje is voor een jongen die van vissen houdt, hopelijk valt het kaartje in de smaak. Vanaf morgen zal ik het bloggen ook weer op gaan pakken.sweetstampin - anything goes
cards and scrap - alles mag als het maar een kaartje is

Groetjes Hermien

zondag 21 december 2014

reminder K&K

Hallo,

Vandaag heb ik een kaartje wat ik gemaakt heb voor het blog van K&K, want we zijn alweer een aantal weken onderweg in december en dus tijd voor een reminder van onze lopende challenge.
Het lijkt erop of jullie allemaal druk zijn met de kerst want de deelname valt wat tegen...maar jullie hebben nog de tijd om met ons mee te doen! Ik heb deze keer gebruik gemaakt van een kant en klaar plaatje van LOTV, en wat zijn ze ijverig aan het inpakken hé al die muisjes, ze zijn er maar druk mee.Nog even wat belangrijke punten:
- gebruik minstens drie kadootjes op je kaart
- je mag 2x meedoen
- je bent volger van ons blog
- de challenge sluit op 2 januari

Groetjes Hermien

woensdag 17 december 2014

hiep,hiep, hoera

Hallo,

Dit kaartje wat ik jullie vandaag laat zien heb ik gemaakt voor een heel speciale dame, Sanne!
Sanne wordt zaterdag 12 jaar en heeft het pitthopkins syndroom. Sanne is de dochter van vrienden van ons en ik vergeet nooit het moment dat haar ouders tot de conclusie kwamen dat de ontwikkeling van Sanne niet ging zoals bij een gewone baby! We waren samen op vakantie en de oudste van ons was toen 5 maanden en Sanne 8 maanden, maar Bas liet veel meer zien dan Sanne...nu is ieder kind anders en de ene sneller dan de ander. Maar in de jaren die volgde bleek dat er toch meer met Sanne aan de hand was, ze liep niet, praatte niet, en zo waren er nog andere dingen die speelden. Het ene onderzoek na het andere volgde maar het heeft jaren geduurd voordat de diagnose pitthopkins werd gesteld! Voor de ouders fijn dat ze weten wat er speelt en met lotgenoten hun ervaringen te delen.
Ik heb enorm veel respect voor de ouders van Sanne hoe ze er mee om gaan, natuurlijk vloeit er ook vaak een traan, want hoe zwaar moet het zijn om te zien dat je kind nooit helemaal zelfstandig zelf zal lopen en niet kan praten en dus ook niet kan aangeven wat er aan de hand is. Ook verstandelijk zitten ze op een lager niveau dan hun leeftijdsgenoten. Overdag gaat Sanne naar een medisch kinderdagverblijf en 's avonds is ze thuis bij haar ouders en haar jonger zusje!
Maar nu over naar mijn kaartje het is er eentje met  lieve afdrukjes van teddybo, samen met het papier van studio light een mooi geheel, al zeg ik zelf...

 kaartje liggend
 staand
binnenkant

scrapbookstampsociety - anything goes
divabydesign - anything goes
papershelter - anything goes


Groetjes Hermien

woensdag 10 december 2014

Rudolph the red nosed reindeer

Hallo,

Deze keer heb ik een kaartje voor jullie met in de hoofdrol "Rudolph" het afdrukje is van marianne desgin. Een leuk afdrukje om mee te werken, het papier is van studio light en de bloemen zijn gemaakt met stansen van crealies.  Ik heb gekozen voor niet traditionele kleuren :
bruin, roze, geel en groen! Ben natuurlijk weer benieuwd naar jullie mening.


cards and scraps - rudolph the red nosed reindeer
partytimetuesdays - anything goes
tuesday trowdown - family christmas
scrapbookstampsociety - anything goes+option christmas
creative inspiration - anything goes
Anmacreatief - alles mag (3)

Groetjes Hermien


zondag 7 december 2014

Winter Wishes

Hallo,

Daar ben ik dan voor de 2e keer vandaag, en alweer een post voor een designgteam, deze keer voor het team van KIC. Hier start vandaag de challenge met als thema:
winter met sketch
Ik heb voor dit kaartje een afdrukje van LOTV gebruikt, het designpapier is van de action.
Kijk ook eens op ons blog om de kijken wat team roze gemaakt heeft!


partytimetuesdays - anything goes
creative moments - anything goes
tuesdaytrowdown - bling on it!
sweetstampin- things with wings
AnMaCreatief - alles mag(2)

Groetjes Hermien

Kadootjes

Hallo,


Deze keer heb ik een kaartje voor de nieuwe challenge van Knutsel&Kadootjes.
In deze decembermaand hebben we gekozen voor het volgende onderwerp:
verwerk minimaal 3 kadootjes op je kaart.
En dit is wat ik gemaakt heb, maar neem eens een kijkje op het blog op te kijken wat de andere dt-leden gemaakt hebben. We zouden het heel gezellig vinden als jullie met ons meedoen!Bij de vorige challenge hadden we maar liefst 89 inzendingen dat is toch helemaal top.AnMaCreatief - alles mag
timeformagnolia - alles behalve vierkant
papertakeweekly - anything goes
sisteractchallenge - anything goes

Groetjes en een fijne zondag

woensdag 3 december 2014

workshop

Hallo,

Gisteravond heb ik een hele leuke workshop gehad bij Ingrid, ze is net als ik lid van het designteam van Knutsels&Kadootjes. Gezellig om elkaar eens in het echt te ontmoeten. Ingrid is demonstratrice van Stampin Up! Dus mochten we aan de slag met de mooie producten van SU, en dat is bepaald geen straf hoor. Ik heb 3 kerstkaartjes gemaakt. Hieronder zien jullie het resultaat, anders dan jullie van mij gewend zijn.


Sweetstampin - let it snow
stampavia and more - snowflakes


En dit zijn ze alle 3

groetjes Hermien