woensdag 28 januari 2015

happy birthday

Hallo,

Op deze herfstachtige winterdag heb ik een verjaardagskaartje wat ik met jullie wil delen.
Onze buurjongen is gisteren 10 jaar geworden dus daar heb ik natuurlijk een kaartje voor gemaakt.
De digi zag ik voorbij komen op facebook en heb ik terug gevonden op pinterest.
Het papier wat ik gebruikt heb is van kaisercraft.


scrapbookstampsociety - anything goes option happy birthday
creative fingers - anything goes
cutecardthursday - color fun
sisteract- anything goes

Groetjes Hermien


woensdag 21 januari 2015

90 jaar...

Hallo,

Vanmiddag nog even aan de knutsel gegaan, het komt er de laatste tijd niet echt van!
De weekenden zijn volledig ingevuld met de carnavalsactiviteiten, wat wel super gezellig is.
En de dagen die ik dan vrij heb door de week vul ik met huishoudelijke activiteiten zodat het voor het weekend allemaal aan de kant is...een mens moet wat over hebben voor al dat gefeest, na de Carnaval komt er wel weer tijd voor de hobby!
Maar nu over naar mijn kaartje wat ik gemaakt heb voor mijn moeder een kennis van haar wordt binnenkort 90 en daar hoort natuurlijk een kaartje bij.
De foto is wel in het donker gemaakt dus met flits niet al te best.


sisteract - anything goes
creative moments - anything goes
creative inspiration - pretty pearls

zondag 18 januari 2015

happy birtyday

Hallo,

Het is alweer tijd voor de reminder van de challenge die loopt bij K&K, er doen alweer heel veel dames mee maar er kunnen er nog meer bij, gezellig!
Voor wat inspiratie kan je natuurlijk een kijkje nemen op ons blog, de challenge loopt nog een kleine twee weken.
Op de foto hieronder zien jullie welk kaartje ik deze keer gemaakt heb, een stoere jongenskaart en het zilver zit in het designpapier al is dat op de foto niet duidelijk te zien.


sweetstampin - muscaline
sisteract - anything goes

Groetjes Hermien

woensdag 14 januari 2015

CAS

Hallo,

Voor vandaag heb ik nog een CAS verjaardagskaartje om te laten zien. Deze gaat naar mijn schoonzusje die vrijdag jarig is. Ik heb gebruik gemaakt van papier van studio light, de vlaggetjes zijn van JOY en de stempel is van SU.scrap@cards - een verjaardagskaart met vlaggetjes
creativeinspirations - anything goes

groetjes Hermien

zaterdag 10 januari 2015

alaaf...

Hallo,

Na weken van stilzwijgen mocht dan gisteravond iedereen het weten dat Bas dit jaar een plekje in de raad van elf heeft! Vorig jaar sprak hij tegen ons deze wens al uit, we hebben hem toen gezegd dat zou inderdaad leuk zijn maar er wordt hier in de wijk gekozen uit alle kinderen die in groep 8 zitten (en dat zijn er verdeeld over 2 scholen een kleine 75 kinderen) dus duim maar dat je gekozen zult worden. In oktober ging laat die avond de telefoon met de grote vraag: of Bas het leuk zou vinden om in de raad van elf van 2015 te komen, jullie snappen het al daar hoefde we niet over na te denken. Toen we het Bas vertelde was hij reuze enthousiast, maar dan begint het stilzwijgen....pfff dat valt af en toe niet mee! Maar nu gaan we er samen met de andere kinderen van de raad hun ouders en natuurlijk de jeugdprinsen een hele leuke, gezellige tijd van maken.
Dat betekent wel dat er minder kaartjes worden gemaakt ben ik bang en het bloggen hier en daar ook wat minder zal zijn. Hier nog een foto van een trotse Bas, en wij als ouders  zijn dat natuurlijk ook.

Groetjes Hermien

dinsdag 6 januari 2015

verjaardagskaartje

Hallo,

Vandaag heb ik een verjaardagskaartje wat ik met jullie wil delen, ik heb gebruik gemaakt van een digi die normaal voor de kerst bestemd is. Maar ik vind dat het ook goed voor een verjaardag kan in het winterseizoen! Zie ze eens uit volle borst zingen...


de egel - alles mag
cards2create - verjaardag
papertakeweekly - anything goes
Creapaleis - alles mag

Groetjes Hermien

zondag 4 januari 2015

Happy new year...

Hallo,

We zijn alweer een aantal dagen onderweg in het nieuwe jaar, en vandaag gaat de 1e challenge van 2015 bij KIC van start!Het thema deze keer is: start van een nieuwjaar.
Voor dit  kaartje heb ik een kant&klaar plaatje van tebbyboo gebruikt.
Neem eens een kijkje op ons blog om te zien wat de andere leden van mijn team gemaakt hebben, en doe vooral gezellig met ons mee.Groetjes Hermien

zilver op je kaart

Hallo,

Bij knutsels en kadootjes gaat vandaag weer een nieuwe challenge van start, en ik moet zeggen dat het thema voor mij ook een hele uitdaging was. Het is namelijk de bedoeling dat je zilver op je kaart gebruikt! Maar uiteindelijk is het toch gelukt...ik het een achtergrond gebruikt van zilverpapier. Dit kaartje heb ik gemaakt voor een jongeman die gek is van de brandweer.
Laat je uitdagen en doe gezellig met ons mee, voor meer inspiratie kan je een kijkje nemen op het blog.

Groetjes Hermien