donderdag 30 april 2015

Teamdag

Hallo,

Een tijdje geleden gooide Nelly een balletje op dat het toch wel heel leuk zo zijn als we als team van Knutsels&Kadootjes een keer bij elkaar zouden komen. Omdat we niet echt dicht bij elkaar wonen werd er gezocht naar een centrale plaats! Uiteindelijk kwam GerJanne met de uitnodiging dat we van harte welkom bij haar waren....en jullie zullen het niet geloven gelijk de 1e datum die werd genoemd hadden we allemaal nog vrij in onze agenda. Voor Antoinette zou het de langste rit worden want zij kwam helemaal vanuit Zeeland naar Twello. Zelf stapte ik om 8.15 in de auto richting Herten van daaruit kon ik meerijden met Ingrid richting Twello. Na een rit van 1.5 uur arriveerde we bij Gerjanne en al snel waren we compleet. Eindelijk zagen we mekaar in het echt. Als opdracht hadden we thuis een kaartje gemaakt en nog 5 setjes met de materialen om de kaart te maken voor de andere dames! Iedereen ging met de setjes aan de slag zonder de "voorbeeldkaart" te zien van de maakster. Met wat zucht, schuif, knip en plakwerk kwamen de kaartjes tot stand. Allemaal anders natuurlijk maar wat is dat leuk om te doen zeg! En vandaag laat ik en ook de andere leden op hun blog de kaartjes zien die we gemaakt hebben met de set van GerJanne, mijn eerste kerstkaartjes zijn een feit!
En natuurlijk hebben we tussendoor gezellig gekletst en werden we culinair verwend door GerJanne. Het was een super geslaagde dag en zeker voor herhaling vatbaar.Groetjes Hermien

woensdag 29 april 2015

en nog eentje...

Hallo,

Hier  ben ik voor de 2e keer vandaag. Vanmiddag nog een kaartje gemaakt met de sketch van Noor&Zo en omdat die challenge morgen sluit plaats ik het kaartje nog even snel!
Het papier wat ik gebruikt heb is van Stampin Up, we hebben het  zondag gekregen van ons teammaatje Ingrid (mooi hé?). Ook dit kaartje gaat naar een vriendje van Sem wat zijn hobby is lijkt me wel duidelijk.

Noor&Zo - #1

groetjes Hermien

fijne dag

Hallo,

Vandaag heb ik een communiekaartje wat ik graag met jullie wil delen.  De jongste doet 31 mei zijn communie maar dat betekent natuurlijk ook dat zijn vriendjes die dag een feestje te vieren hebben. Voor mij weer een prima excuus om een  kaartje te maken!
En zie hier het resultaat.
Morgen laat ik jullie de eerste kaartjes zien die we zondag op de teamdag gemaakt hebben.


cards en scraps - gebruik sterren maar geen kerst
creative moments - anything goes

groetjes Hermien

zondag 26 april 2015

BINGO!

Hallo,

Als dit bericht wordt geplaatst op mijn blog ben ik samen met mijn teammaatje Ingrid onderweg naar Twello. Vandaag staat een 1e ontmoeting met de teamleden van knutsels&kadootjes op de agenda!
Ben reuze benieuwd hoe iedereen in het echt is en we kijken er allemaal al weken naar uit.
Maar dat is niet het enige leuke wat voor vandaag op de agenda staat, we starten namelijk weer met een nieuwe challenge en deze keer gaan we aan de BINGO.

geel-bloemen-stempelafdrukje


en dit is de mooie prijs die jullie kunnen winnen
beschikbaar gesteld door AnMaCreatief


Dus zoek een rijtje uit wat je leuk vindt en ga gezellig aan de slag als we de berichten moeten geloven is het vandaag een echt knutseldagje!
Kijk voor de kaartjes van de andere leden maar vlug even snel op het blog van K&K.

Groetjes Hermien

zondag 12 april 2015

reminder knutsels en kadootjes,happy birdday!

Hallo,

Op deze zondag in april kom ik langs met de reminder voor de lopende challenge bij K&K.
Het thema is deze keer gebruik vilt of stof op je kaart, jullie kunnen nog meedoen tot 24 april 23:59.
Ik heb deze keer een vogeltje van vilt gebruikt wat ik gekocht heb bij de wibra! Vervolgens heb ik een tentkaart gemaakt  een leuk modelletje 't is weer eens wat anders. Van de ontvangster van deze kaart kreeg ik een telefoontje, ze wilde me even vertellen dat ze helemaal weg was van het kaartje, dat klinkt toch als muziek in je oren.
Kunnen jullie wat extra inspiratie nodig neem dan even een kijkje op ons blog.


creativefingers - anything goes
sisteractcardchallenge - anything goes
de egel - vleugels
creativeinspirations - a trio of...flowers

Groetjes en een fijne week

woensdag 8 april 2015

een dikke knuffel....

Hallo,

Op facebook zag ik vandaag een oproep voorbij komen voor de zieke Isa en haar zus Suus.
Het gaat niet goed met Isa maar ze vindt het erg leuk om post te krijgen, een kleine moeite of niet soms? Heb wel een aantal kaartjes liggen maar ben toch aan de slag gegaan om een nieuw kaartje voor Isa te maken. En met de kant en klare kaart toppers is dat ook zo klaar. Dit plaatje vond ik een echte lieverd en dus prima geschikt voor Isa.  Het weer liet het toe vandaag dus heb ik buiten een foto gemaakt.
Ik kijk weer uit naar jullie reacties, altijd leuk om te lezen.


papertakeweekly - anything goes
partytimetuesdays- anything goes
scrapbookstampsociety - anything goes
AnMaCreatief - inspiratie foto (2)
creativeinspiration - a trio of...pearls

Bedankt voor je bezoek en hopelijk tot een volgende keer...


Groetjes Hermienwoensdag 1 april 2015

Hoi

Hallo,

Deze keer weer een kaartje wat ik gemaakt heb voor post voor kanjers, de ontvangster houdt van katten en honden. Tijdens het  zoeken  naar een afdrukje kwam ik deze lieverd van LOTV tegen en ben er mee aan het werk gegaan. Hieronder zien jullie wat het geworden is.
En nu snel een hapje eten en dan hup naar het werk, extra deze week door een zieke en door de paasdrukte !Duymelot - dier op een voorjaarskaart
papertakeweekly - colour theme -pastels-
crazychallenge - floral
AnMaCreatief - inspirtiefoto
creatieveinspirations - anything goes

Groetjes Hermien