donderdag 31 december 2015

Voor de jarige

Hallo,

De laatste uurtjes tikken weg in 2015, dus op de valgreep wil ik jullie nog een kaartje laten zien
Een echte meidenkaart is het geworden! Als ik het goed heb is het afdrukje van penny black.


cardsandscrap - kinderkaart
scrapbookstampsociety - anything goes
cutecardthursday -anything goes

Fijne jaarwisseling en een gezond en creatief 2016

Hermien


vrijdag 25 december 2015

Nog eentje dan...

Hallo,

Op deze 1e kerstdag wil ik graag nog een kerstkaartje laten zien. Een CAS kaartje maar soms hoeft het niet zo moeilijk te zijn...De rand van de kaart heb ik gestempeld met de stempels van de SU set warm wishes en in het midden een houten rendier. Simpel maar ik vind het een super leuk kaartje...


sweetstampin - merry christmas
AnMaCreatief - alles mag

En dan wil ik graag met deze mooie tekst afsluiten....

Ik schenk jullie een lucht vol
bellen...
eentje gevuld met liefde
eentje vol goeie gezondheid
de derde met hoop
een vierde met geluk
en de vijfde met veel licht
en als die met de jaarwisseling uiteenspatten
komt al dit moois jullie 
tegemoet...

Mooie feestdagen gewenst 
en een creatief  2016

groetjes Hermienzondag 20 december 2015

Warm wishes...

Hallo,

En dan zitten we alweer op helft van onze challenge bij K&K. BINGO het blijft leuk om het te spelen! Op ons blog komen al prachtige kaarten voorbij ieder met een eigen stijl...Maar natuurlijk kunnen er nog meer mensen aansluiten bij onze BINGO. Heb je even wat minder inspiratie kijk dan even op ons blog, alleen al de moeite waard om te zien wat de rest van het team gemaakt heeft!Je kunt meedoen tot 1 januari.

rood-plaatje-goudDan nog even het volgende voor onze oudste zoon is afgelopen vrijdag de kerstvakantie iets anders begonnen... zijn beide onderbenen zijn in het gips (voor 6 weken)  gezet na aanhoudende klachten aan zijn achillespees,
Hij is een enorme fan van zelfgemaakte kaartjes, dus heb je in deze drukke tijden nog ergens een gaatje of mss heb je nog een kaartje liggen. Hij zou er zeer blij mee zijn! Stuur me een mail voor het adres.
Fijne zondag
Groetjes Hermien

zondag 6 december 2015

Kerstbingo bij K&K

Hallo,

Als eerste wil ik alle deelnemers bedanken die mee hebben aan challenge#29, deze keer bleef de teller steken op 86 weer een mooi aantal.
Vandaag gaat er weer een nieuwe challenge van start bij K&K. Deze keer hebben we een bingo voor jullie, dus kies een rijtje en speel lekker met ons mee! Kijk je ook nog even op ons blog om de kijken wat het dt-team gemaakt heeft...


Ik heb gekozen voor het rijtje groen, plaatje,lint


cutecardthursday - festive colors
creativemoments -anything goes

Groetjes Hermien

vrijdag 4 december 2015

en nog eentje...

Hallo,

De titel van mijn blogbericht is van toepassing op mijn kaartje waar ik alweer de stempelset winter wishes van SU voor gebruikt heb. Ik heb hier al heel wat kaartjes meegemaakt en ook al heel wat verschillende.... Deze keer ben ik aan de slag gegaan met de liftchallenge en hieronder zien jullie wat het geworden is. Ik vind het zelf een geslaagd kaartje en volgens mij voldoet hij ook aan de lift!


liftchallenge - challenge#97
creativefingers - anything goes


Groetjes en een fijn(sinterklaas) weekend
Hermien

woensdag 2 december 2015

zwart/wit

Hallo,

Een tijdje geleden heb ik bij cards and scraps een prijsje gewonnen. Het waren twee stempels en stempelinkt. De stempels vond ik heel apart...ze zijn van het merk la blanche, toen ik ze zag dacht ik wat kan ik daar nu mee! Tot ik gister de nieuwe challenge bij de egel voorbij zag komen daar vragen ze een kaartje in zwart/wit. Stempel uit de kast gehaald en stempelen maar...pff die viel wel wat groot uit zeg, papiertje erbij en een nog een tekst...klaar. Een eenvoudig mannenkaartje is het geworden maar ik ben tevreden met het resultaat. Ben weer reuze benieuwd wat jullie ervan vinden want buiten het uitwisselen van idee├źn blijft het krijgen van reacties toch wel erg leuk.


de egel - zwart/wit
papertakeweekly- anything goes
creativeinspiration - anything goes

groetjes Hermien