zondag 31 januari 2016

Nieuwe challenge K&K

Hallo,

Vandaag start er weer een nieuwe challenge bij Knutsels en Kadootjes. En deze keer willen we een label op je kaart zien! Ik ben aan de slag gegaan met nieuwe spulletjes van SU ik was gelijk weg van de set A nice cuppa.
Deze keer wordt er een mooie prijs beschikbaar gesteld door AnMaCreatief. Je kunt meedoen tot 26 februari 23:59. Geen inspiratie? Neem dan snel even een kijkje op ons blog!

En dan nog even het laatste nieuws over Bas. Afgelopen woensdag mocht het gips eraf na 6 weken. Hij moet wel nog aan beide benen een nachtspalk dragen zodat alles 90 graden blijft staan! Over een aantal weken terug naar de kinder orthopeed  we zullen zien of hij tevreden is, en nu maar hopen dat de klachten weg blijven bij Bas. Nu is het vooral zaak dat zijn benen weer wat kracht terug kijken zodat hij weer zelf naar school kan gaan fietsen...


addicted-to-stamps - anything goes
dutchcardlovers - bloemen

Groetjes Hermien

dinsdag 26 januari 2016

bloemen...

Hallo,

Vanmiddag lekker in de weer geweest met mijn spulletjes van SU. Deze keer heb ik de stempelset flowershop gebruikt. In de hoofdrol de kleur mintgroen. De tekst kwam ik tegen op facebook en dacht gelijk dat is wel wat voor op een kaartje!

de egel - spreuk of wens
AnMaCreatief - bloemen
tuesdaytrowdown - anything goes

Groetjes Hermien


vrijdag 22 januari 2016

Proficiat 11

Hallo,

Vanmiddag ben ik lekker bezig geweest aan een jongenskaartje. Ik heb gebruik gemaakt van een stansblok van de action en stempels en stansen van SU. En hier onder zien jullie wat het geworden is...een simpel kaartje voor een voetbalfan!


cutecardthursday - for the boys
creativefingers - anything goes


groetjes en een fijn weekend

zondag 17 januari 2016

reminder K&K

Hallo,

We zijn alweer twee weken onderweg met onze challenge blauw/wit bij K&K dus is het weer tijd voor de reminder. Ik moet toegeven dat blauw/wit voor mezelf ook een uitdaging was...
Mijn reminder had ik klaar met enige twijfel of ik hem wel geschikt vond, maar hoe leuk is het dan als je je kaartje op de groep plaatst en  je leuke complimenten krijgt van de andere dames van het designteam, helemaal TOP dames. Dus was het toch een blijvertje en kijk  en oordeel zelf wat jullie van mijn kaartje vinden. En natuurlijk zou het reuze gezellig zijn als jullie ook een kaartje maken en met ons meedoen!  De challenge duurt nog tot 29 januari, nog meer inspiratie nodig neem even een kijkje op het blog.


scrapplezier - blauw
de egel - wens of spreuk

Groetjes en een fijne zondag...

woensdag 13 januari 2016

Hoera zwemdiploma A!

Hallo

Het is wat rustig op mijn blog...
De inspiratie ontbreekt...
Maar ik ben toch aan de slag gegaan om een kaartje te maken voor Lieke zij gaat volgende week haar zwemdiploma A binnen halen en dat is toch wel een kaartje waard. Met het diploma op zak breekt voor haar de tijd aan dat ze mag gaan zwemmen zonder zwembandjes!
De oproep om Bas een kaartje te sturen leverde hem 2 mooie kaartjes op waar hij zeer vereerd mee was. Maandag krijgt hij voor de 3e keer nieuw gips, als het zo gaat als de afgelopen twee keer mag hij niet klagen hij heeft gelukkig geen pijn.


craftaddictionchallenge - een nieuw begin (zwemmen zonder bandjes!)
scrapbookstampsociety - anything goes
sweetstampin - flowers
creativemoments - anything goes

groetjes Hermien

zondag 3 januari 2016

Challenge K&K

Hallo,

Als eerste wil ik iedereen een gezond en creatief 2016 wensen, en dat we weer volop van elkaars creativiteit kunnen genieten. En zo vers in het nieuwe jaar start bij K&K een nieuwe challenge. Het thema deze keer is blauw-wit. Anreda stelt een hele mooie prijs beschikbaar, een goede reden om mee te doen!


En dan nu mijn kaartje...


Doen jullie gezellig met ons mee?

Creaine - BINGO-blauw-bloemen-glitters
AnMaCreatief - bloemen
CreativeCorner - anything goes

Groetjes Hermien