zondag 4 augustus 2019

zomerbingo bij K&K

Hallo,

De keileuke challenge zit er weer op en wat waren er weer mooie en leuke inzendingen, de winnaar en de top 3 kan je vinden op ons blog.
We zitten nog volop in de vakantieperiode dus tijd voor een zomerbingo! Kies een rijtje uit en maak een kaart.
Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Mijn keuze :
embossing-geel-touw

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Hieronder nog een close-up 

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Ben je nieuwsgierig welk rijtje de andere dames van het DT hebben gekozen? Neem dan een kijkje op ons blog. Meedoen kan tot 30 augustus 23.59. Doen jullie gezellig mee met onze Bingo?

Vrijdag laat in de avond zijn we thuis gekomen van 5 dagen Berlijn. Wat een mooie stad, zeker de moeite waard om eens te bezoeken. We zijn er 2x op de fiets uitgetrokken samen met een nederlandse  gids(doggybagtours). Geweldig om te zien hoe iemand met zoveel passie kan vertellen over de geschiedenis van de stad. De 1e tour leidde ons langs de highlights van de stad. De 2e tour ging door Oost en West Berlijn en was heel anders als de 1e tour maar ook mooi en interessant! 


Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, inclusief William Vaessen, lachende mensen, staande mensen, schoenen en buiten Geen fotobeschrijving beschikbaar. Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten 
Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, staande mensen en buiten


Fijne zondag,
Groetjes Hermien

4 opmerkingen:

Colien zei

Gave kaart, mooi met die subtiele embossing.
Fijn dat jullie zulke leuke dagen hadden in Berlijn, nu lekker nagenieten...
grtz Colien

KarinsArtScrap zei

mooiiiiii Hermien en gave foto's
Gr Karin

Scraptastisch zei

Je hebt een hele mooie kaart gemaakt Hermien voor K&K!
Heerlijk je hebt vakantie en al een reisje achter de rug, wat gaat zo'n eerste week dan snel hè! Relax en geniet ervan!!!
xx Gerie

GerJanne zei

Heel gaaf kaartje Hermien! En Berlijn is inderdaad een heel bijzondere stad! We zijn er eens geweest, maar willen nog een keer!
En nog even en je bent de kleinste van de familie! Hahaha!