maandag 7 januari 2013

alaaf...

De carnavalsactiviteiten zijn in onze regio weer volop aan het draaien.
Afgelopen zaterdag waren op het prinsebal (op deze avond wordt de prins carnaval voor het komende seizoen uitgeroepen) in onze wijk, om 23.45 kregen we een telefoontje of we naar een andere prinsebal in de omgeving wilde komen want een vriend van ons was daar uitgeroepen tot  prins. Dus de auto in met vrienden en op naar Patrick. Daar aangekomen werden we aangenaam verrast met de vraag of de mannen hem bij wilde staan als adjudant (hulpjes van de prins!) daar werd door de mannen volmondig ja op gezegd. 
Nadat we een beetje bekomen waren van de "schrik" begon het tot ons door de dringen dat we dit jaar de carnaval op een hele andere manier gaan beleven. De oppas is geregeld, de dames van de adjudanten gaan van de week voor een outfit de stad in, want ook zij moeten volgens een dresscode hetzelfde gekleed zijn!. Met andere worden het feest kan bijna beginnen.
Dit houdt wel in dat ik de komende weken druk ben met van alles en nog wat, gezellige drukte, maar er zal hier en daar misschien wat minder op jullie creaties gereageerd worden, en ik vrees dat ook het maken van kaartjes op een lager pitje zal staan.

Prinsepaar 2013
Prinsepaar 2013
Prins Patrick II en Prinses Angelien

5 opmerkingen:

Corrie zei

Veel plezier met de carnaval die op stapel staat.
lieve groetjes Corrie

Anita Meijer zei

Wat superleuk Hermien, dat wordt helemaal feesten voor jullie, helemaal toppie toch. Heel veel plezier alvast met de voorbereidingen. Super.
Liefs van Anita

Nelleke zei

Veel plezier, zo maak je het niet vaak mee, dus geniet ervan!
Groetjes, Nelleke

jolanda zei

veel plezier!
Hier is de carnaval ook zo'n gekte.
Jammer genoeg drinken ze hier zelfs alcohol tijdens de optocht al; rijden ze op de tractors.
Doe zelf niet mee!

LAURA KANT zei

Heel veel plezier met de voorbereidingen en tijdens de carnaval! Geniet ervan! Krijgen we nog wel foto's van de carnavalstijd te zien?

Hugs, Laura