woensdag 16 januari 2013

fotoshoot...
Hallo,

Afgelopen zaterdag was het dan zover, we gingen met z'n allen op de foto.
De dames waren goed geslaagd met shoppen, dus iedereen had z'n pakkie klaar.
We hebben wat afgelachen...maar uiteindelijk zijn er toch enkele mooie plaatjes geschoten!
Hieronder zien jullie enkele foto's.Ikke

De dames van de adjudanten

William en ikke 

De prins en zijn gevolg
Posted by Picasa

8 opmerkingen:

Ans Gilbert zei

Hoi Hermien,
Prachtige foto's van de Prins en zijn gevolg...wat heb je een leuke jurk aan ...super.. Ik als Oud-Brabantse, die nu in Drenthe woont, krijgt helemaal niks meer van Carnaval...wens jullie heel veel plezier...

Liefs van Ans

Cindy zei

Hallo Hermien, wat een leuke foto. Ik heb persoonlijk zelf helemaal niks met Carnaval maar ik kan me voorstellen dat het in het Zuiden ieder jaar weer een feestje is.
Groetjes, Cindy

Wendy zei

Jaaa, de Piepkukes uut d'Indj!!! Geweldige foto Hermien, jullie dames zien er top uit. Toevallig ben ik een jaar of 10 geleden ook adjudantvrouwke geweest bij de Piepkukes, hoe toevallig is dat! Ik wens jullie een heel gezellig seizoen en ik kan maar één tip geven: GENIET ERVAN!
Lieve groetjes, Wendy

Debby zei

wat een leuk gezicht.
de voorbereidingen zitten al vol lol de dagen zelf zullen druk zijn maar vast en zeker onvergetelijk, ik wens jullie alle alvast erg veel lol

alaaf

LAURA KANT zei

De foto's zijn helemaal geweldig, Hermien! Wat zien jullie er prachtig uit! Zo aan de voorpret te zien, gaat het een hele mooie carnaval worden dit jaar! Heel veel plezier en geniet op en top! Hier in de USA kennen ze het niet, al houden ze wel erg van feesten, verkleden en optochten. Bedankt dat je ons laat meegenieten van de carnavalssfeer bij jullie!

Hugs, Laura

Hugs, Laura

carla zei

Leuke vrolijke foto's en wat hebben jullie mooie jurken aan.
Jullie zitten al volop in de carnavalsfeer.
Geniet ervan Hermien.
Groetjes,
Carla

Plony zei

O wat leuk zo'n kijkje in jouw wereldje......wat een blije gezichten allemaal, daar word je vrolijk van alleen al door er naar te kijken.
Liefs Plony.

Anita Meijer zei

Wat leuk om nou ook een gezicht te zien bij Hermien, helemaal leuk. En wat een vrolijke foto's zijn er gemaakt van jullie in het feestkostuum. Ziet er helemaal super uit Hermien, dat wordt volop genieten.
Liefs van Anita