zaterdag 22 juni 2013

Vintage?

Hallo,

Vintage we kunnen het overal bewonderen tegenwoordig. Ik vind het mooi maar volgens mij is het gewoon niet mijn ding! Ik heb van de week een poging gewaagd maar vind het zelf niet geslaagd....
Ieder zijn eigen ding en dat geeft ook niets het bloggen zo niet leuk zijn als we allemaal hetzelfde zouden doen. Toch wil ik dit kaartje plaatsen bij  we love vintage.
Hier komt dan mijn creatie....
Fijn weekend

13 opmerkingen:

Plony zei

Het is misschien niet jouw ding Hermien maar....het blijft gewoon een kaartje hoor en zo moet je het ook benaderen. Alleen de materialen en de plaatjes zijn misschien nét even iets anders als dat je gewend bent te gebruiken.....toch is dit een leuke poging hoor....het is een lief kaartje met een schattig nostalgisch plaatje. Volhouden hoor!
Liefs van Plony.

Anneke zei

het is voor jou even wennen om vintage te maken maar net wat Plony zegt , is het een heel lief kaartje met nostalgisch plaatje en lekker door gaan hoor!
gr van Anneke

Anoniem zei

Nou ik vind het een geslaagde 1e poging hoor en oefening baart Kunst!
Hopelijk zien we je volgende challenge weer terug!?
Groetjes Jacomijn

Nelleke zei

Nou je hebt het al gelezen, gewoon blijven doen. Dat is ook zo mooi van bloggen je doet ideen op, probeert het en veel dingen groei je ook in. Groetjes, Nelleke

Anita Meijer zei

En toch is die schattig geworden Hermien, en net als je zegt als we allemaal hetzelfde zouden doen, zou het hier in blogkaartenland maar een saaie boel zijn, ik vind hem superleuk geworden.
Liefs van Anita

Liesbeth zei

Wanneer je het vaker gaat doen zul je zien dat de verschillende soorten van kaarten maken je steeds meer plezier gaan brengen, gewoon lekker doorgaan hoor want zeker voor een eerste ziet het er prachtig uit, bedankt voor je deelname en we hopen tot de volgende keer.
Groetjes Liesbeth (WLVC).

nicolet zei

Toch vind ik het een mooi kaartje hoor. Ik denk dat vintage ook een vorm is van oefenen, en oefenen... Ik vind het bij mijzelf ook nooit mooi en bij anderen geweldig!!
Ik moet je helaas wel melden dat dit kaartje niet mee kan doen met de challenge van CCWS.
Een van onze regels is dat je (digi)stempels moet gebruiken. Ik hoop dat je de volgende keer weer een poging waagt.
Groetjes Nicolet

carla zei

Hermien je mag hier toch best tevreden over zijn hoor. Ik vind hem wel leuk.
Het is weer eens wat anders en vintage leent zich vooral goed voor kerst.
Mooi gedaan.
Groetjes,
Carla

Antoinette Voorn zei

Het is een heel lief kaartje met nostalgisch plaatje en dat alleen al is de goede weg naar de vintage stijl... Gewoon door gaan hoor ! Top

Gr Antoinette

Ans Gilbert zei

Hoi Hermien,
Alle begin is moeilijk, zo ook met Vintagekaartjes, je plaatje is lekker nostalgisch,ik zie zachte kleurtje, een kant, een swirl, dus je hebt het al aardig in de vingers..leuk dat je meedoet aan de challenge van WLVC..liefs van Ans

Muuske zei

Hoi Hermien,
Voor de eerste keer Vintage kaart,vind ik hem toch zeer geslaagd.groetjes Margo.

jolanda zei

prachtig kaartje

Lenie zei

prachtige en lieve kerst kaart.
groeten Lenie