maandag 17 maart 2014

colors of the rainbow

Hallo,

Er start weer een nieuwe week en dat wil zeggen dat ook bij papermakeupstamps een nieuwe challenge van start gaat, en deze week is het thema:Ik heb na veel wikken en wegen besloten om te stoppen bij papermakeupstamps als lid van het designteam, het lukt me gewoon niet om iedere week weer met 100% tevredenheid een inzending te maken! Dus in april zal waarschijnlijk iemand anders mijn plekje in gaan nemen. Ik vond het een hele leuke ervaring maar wie weet komt er iets anders op mijn pad!

Groetjes Hermien

12 opmerkingen:

Kreatief met Maria zei

Hoi Hermien
Wat een leuke kaart, mooie tekst. Iedere week een kaart maken is ook best veel, kan me voorstellen dat dit niet altijd lukt.
Groetjes Maria

Anita Meijer zei

Een mooi kaartje weer Hermien en jammer dat je gaat stoppen, maar snap het wel hoor, is ook best zwaar om een wekelijkse challenge te moeten doen en daar telkens weer een kaartje voor te maken, goed dat je je grenzen hebt aangegeven.
Liefs van Anita

Marsha zei

Love the addition of the banner on your card. You will be missed on the team.

Ans Gilbert zei

Hoi Hermien,
Jammer dat je gaat stoppen, maar het moet wel leuk blijven, ik vind deze kaart echt top..leuke tekst gecombineerd met de vlaggen, liefs Ans

Claudia Rogier zei

Hoi Hermien,

Wat spijtig dat je ermee stopt. Je kaartje is wel geweldig mooi.

grtjs
Claudia

Nelleke zei

Je moet vooral doen wat je leuk vind en elke week een kaart maken vraagt wel wat van je. Hoe leuk het ook is. Dit kaartje ziet er goed uit, mooi die regenboog. Groetjes, Nelleke

Lenie zei

wat een prachtige kaart.
groeten Lenie

Henriƫtte zei

Mooie kaart Hermien.

groetjes Henriƫtte

Antoinette Voorn zei

Mooie kaart met regenboog kleuren en kan me indenken dat het op een gegeven moment te veel wordt... goed aan jezelf gedachthoor!

Jolanda zei

leuke kaart Hermien en er komt vast wel weer iets anders op je pad...
enne lekker voor jezelf freubelen is ook geen straf:0)
grtz Jolanda

Wil Frutsel zei

Prachtige regenboogkaart, mooi gemaakt.
liefs Wilma

Misseke zei

Prachtig kaartje Hermien - supermooi gedaan.
Gewoon doen wat jezelf leuk vind Hermien, zo'n wekelijkse challenge lijkt me ook best wel zwaar, je moet dan toch iedere keer wat verzinnen.
Groetjes,
Misseke