vrijdag 13 februari 2015

alaaf...


Hallo,

We gaan de laatste dagen in van Carnaval 2015...
We hebben vandaag al de aftrap gehad met de jeugdraad en de ouders,  op de scholen zijn we carnaval gaan vieren.
Ik weet nog goed dat we vorig jaar in oktober een telefoontje kregen of Bas het leuk zou vinden om in 2015 deel uit te gaan maken van de raad van elf. In Januari zijn we op de trein gestapt en nu bijna zes weken later naderen alweer weer bijna het eindstation! Times flyes when you're having fun!
Er is heel wat afgelachen en wat hebben de kinderen er plezier in, en de ouders niet minder hoor volop gezelligheid onder elkaar. Alleen zondag hebben we geen officieel programma...
Dus het bloggen staat de komende dagen op een heel laag pitje, zondag kom ik wel nog even op mijn blog met de reminder voor K&K.

 Onze Bas

De jeugdraad en begeleidingAfbeeldingsresultaat voor alaaf

Groetjes Hermien

10 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

veel plezier Alaaaaaaaaaaaaf
Gr Karin

carla zei

Het zal er daar al gezellig aantoe gegaan zijn.
Nog veel plezier verder.
Hele mooie foto's. Zo chic allemaal.
Groetjes,
Carla

Giny zei

Veel plezier!!!

ALAAAAAAAFF

Susie Wusie zei

Hai,

Leuk om je stukje over de carnaval te lezen. Grappig om te zien hoe jullie er helemaal mee bezig zijn en het een groot feest is. Zelf heb ik persoonlijk echt helemaal niks met carnaval. Er wordt hier in het Westland wel carnaval gevierd, maar echt niet zoals bij jullie in het zuiden.

Veel plezier dus nog dit weekend!

Groetjes Suus

Diny zei

Wat ziet dat er allemaal vrolijk en feestelijk uit Hermien.....leuk voor je zoon om in de raad van elf te zitten.
Een heel fijn carnavals weekend,
Diny

Rosina zei

Een hele knappe jeugprins Hermien.... wat geweldig moet dat voor jullie en hem geweest zijn om in de raad van elf te zitten....Nog hele gezellige carnavalsdagen hoor!!!

groetjes
Rosina

Monique zei

Dat ziet er allemaal gezellig uit! 6 weken feestvieren. Klinkt goed. Heb een fijne carnaval dit weekend. Zien we je zondag nog even en dan maandag weer lekker feestvieren.
Groetjes Monique

Ans Gilbert zei

Hoi Hermien,
Mooie foto's en wat een gezelligheid, lekker carnaval vieren..Sinds in in Drenthe woon ( en niet meer in Brabant) volg ik het niet meer, hier is dat helemaal niet..Veel plezier ALAAF
Liefs Ans

Aartje zei

Wat een leuke foto's. Geniet de komende week er met z'n allen met volle teugen van.
Groeten, Aartje

trijntje zei

Hoi Hermien. Wat een leuke foto's ziet er gezellig uit. En je zoon stoer hoor zo in dat mooie Tenu. Lekker genieten de komende dagen. Groeten Trijntje