zondag 20 december 2015

Warm wishes...

Hallo,

En dan zitten we alweer op helft van onze challenge bij K&K. BINGO het blijft leuk om het te spelen! Op ons blog komen al prachtige kaarten voorbij ieder met een eigen stijl...Maar natuurlijk kunnen er nog meer mensen aansluiten bij onze BINGO. Heb je even wat minder inspiratie kijk dan even op ons blog, alleen al de moeite waard om te zien wat de rest van het team gemaakt heeft!Je kunt meedoen tot 1 januari.

rood-plaatje-goudDan nog even het volgende voor onze oudste zoon is afgelopen vrijdag de kerstvakantie iets anders begonnen... zijn beide onderbenen zijn in het gips (voor 6 weken)  gezet na aanhoudende klachten aan zijn achillespees,
Hij is een enorme fan van zelfgemaakte kaartjes, dus heb je in deze drukke tijden nog ergens een gaatje of mss heb je nog een kaartje liggen. Hij zou er zeer blij mee zijn! Stuur me een mail voor het adres.
Fijne zondag
Groetjes Hermien

16 opmerkingen:

Kreatief met Maria zei

Mooie kaart Hermien in het rood met goud. Dat is niet zo leuk voor je zoon en ook nog 6 weken best lang. Hopelijk is hij dan ook van zijn klachten verlost. Groetjes Maria

Rosina zei

Heel mooi en vrolijk kerstkaartje Hermien , prachtig samengesteld ook...
en wat vervelend voor je zoon nu met beide benen in de gips zit....Sterkte en veel beterschap ermee...

groetjes en een fijne zondag
Rosina

Wil Frutsel zei

Prachtig kaartje Hermien, en beterschap met je zoon !!
xx Wilma

karin zei

Mooi kaartje Hermien.
Wat erg voor je zoon dat hij zo de feestdagen in moet, wens hem van harte beterschap en ik hoop dat alles goed komt met hem.
groetjes,
Karin

Claudia Rogier zei

Hoi,

Kei tof kaartje. Heel leuk.

grtjs
Claudia

Marleen zei

Ondanks de gipsen ziet je zoon er toch vrolijk uit, gelukkig maar. Ik zie dat hij twee kleuren gips heeft en dat doet mij aan mijn kleinzoontje van5 denken hij lag in het begin van het jaar ook in twee gipsen maar dan nog met een ijzeren stang tussen zijn beentjes voor de heupen en hij koos ook twee verschillende kleuren gips. Ze vonden dat in Leuven best grappig voor zo'n kleine snaak. Helaas moet hij het half januari terug ondergaan en dat al voor de derde keer maar hij kon er tot nogtoe ook steeds vrolijk bij blijven.
Je kaartje is heel mooi gemaakt zo met die terugkerende rondjes.
Groetjes
Marleen

Ans Gilbert zei

Hoi Hermien,
wat heb je een mooie kaart gemaakt met een gave digi..
Wat een pech voor je zoon, hoop dat jij blijft lachen..
groetjes,
Ans
p.s. klopt het woord -prijzen- wel in je 2de regel ?

Geen zei

Wat een schatje deze kaart Hermien! Heel mooi opgebouwd en mooie kleurencombinatie :) Wat naar dat jouw zoon met beide benen in het gips zit!Heel veel sterkte en beterschap! Ik zal proberen een kaart voor hem te maken en dan stuur ik jou een mailtje :)
Groetjes Chantal

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een lieve kaart heb je gemaakt Hermien en ik vind het plaatje een dotje. Mooie sketch heb je gebruikt om de kaart op te bouwen, leuk met die cirkels.
Je zoon ligt er nu nog lachend bij maar het zal vast niet meevallen zolang met twee benen in het gips te zitten. Wens hem maar veel sterkte én hopen dat het helpt.
Lieve groetjes Miranda

Ans S. zei

Schitterende kaart, heel veel beterschap voor je zoon.

Groetjes Ans

KarinsArtScrap zei

een mooie kaartje Hermien
heel veel sterkte en beterschap voor je zoon.
Gr Karin

Sarah - Crea S zei

Zo'n lief kaartje met die pinguïns! Trouwens ook een mooie lay-out. Hopelijk komt je oudste goed uit het gips, veel beterschap! Liefs, Sarah x

lenny zei

mooiiiii kaartje Hermien en beterschap voor je zoon
fijne feestdagen toegewenst
gr lenny

Ans S. zei

Bedankt voor de prachtige kerstkaart.
Fijne kerstdagen.

Groetjes Ans

trijntje zei

Hou Hermien. Ik was even niet zo online dus heb ik even gemist..... Wat is dir watvoor je zoon 2 gipsbenen. Niet zo gemakkelijk. Gelukkig gaat het wat net hem. Je kaart is prachtig . De kaart van vandaag ziet er ook heel mooi uit. Nog een fijne tweede kerstdag . Een zelfgemaakte kaart? .? .... Gaat vast nog wel lukken. Sterkte daar. Groeten Trijntje.

Muuske zei

Hoi Hermien.Prachtige kaart heb je gemaakt.Wat vervelend voor jullie zoon.Twee benen in het gips.Hopelijk heeft hij straks geen klachten meer.groetjes Margo.