zondag 4 september 2016

we gaan weer van start...

Hallo,

Zo stil aan is iedereen weer terug van vakantie. Ik hoop dat iedereen genoten heeft, aan het weer kan het niet gelegen hebben. Al heb ik zelf de voorkeur voor iets minder warm weer, maar 't is ook altijd wat hé!
Stil aan gaan we weer het gewone ritme tegemoet...volgende week gaan de kinderen weer naar school, en we zijn zelf ook weer aan het werk.
Kortom de vakantietijd zit erop en we starten dan ook weer met onze maandelijkse challenge bij knutsels & kadootjes. Het thema is deze keer vlinders.
En dan hier mijn kaartje:

En kijk eens wat een mooie prijs AnMaCreatief beschikbaar stelt:Dus snel aan de slag zou ik zeggen...het team kijkt  weer uit naar jullie inzending. Heb je wat extra inspiratie nodig neem dan een kijkje op ons blog om te zien wat voor moois de andere leden van het team gemaakt hebben.

Een fijne zondag,

Groetjes Hermien

10 opmerkingen:

karin zei

Wat een lief kaartje Hermien, heel mooi !
groetjes,
Karin

Ans Gilbert zei

Hoi Hermien,
heb jij het nu over het weer in Nederland ?? wij hebben 1 week mooi weer gehad, daarna 4 weken met heel veel regen en het was zelfs koud en aan 't einde nog een week mooi weer..en dat was het..Misschien was 't in 't zuiden beter..
Je hebt een prachtige kaart gemaakt in hele mooie kleuren,leuk hoe je het raster hebt verwerkt,
groetjes,
Ans

KarinsArtScrap zei

schitterende kaart Hermien
Gr Karin

Marleen zei

Wat heb je deze kaart weer mooi samengesteld!
groetjes
Marleen

Aartje zei

Wat een schitterende kaart heb je gemaakt Hermien. Prachtig van kleur en lay out.
Groeten, Aartje

Margo zei

Wat een prachtige kaart Hermien !
Groetjes
Margo

Diny zei

Wat een schitterende kaart Hermien!
Groetjes Diny

Ans S. zei

Schitterende kaart, heel mooi deze kleurencombi.

Groetjes Ans

Misseke zei

Een pracht van een kaart Hermien - supermooie kleurencombinatie vind ik het.
Groetjes,
Misseke

trijntje zei

Hoi Hermien je kaart is erg leuk. De kleuren zijn erg mooi gecombineerd. IK hou van bloemen... De zomer heeft hedrt aan het eind nog goed gemaakt. Voor mijn gevoel hebben we maar een matige zomer gehad. Wij fietsen heel graag, maar doordat mijn moeder eind juni de sleutel van haar nieuwe woning kreeg... Was er voor ons werk aan de winkel. Maar wij zeiden we missen niets want het weer was matig. Misschien 1 week was het heel mooi. Maar ik geloof dat jullie in het Zuiden het beter hadden dan wij hier.. Zo gaat het soms. We hebben de afgelopen week op de vrije dagen genoten van het mooie weer. Veel gefietst. Nog een fijn weekend Je kerstkaart is eenvoudig maar erg leuk gemaakt. Groeten Trijntje