dinsdag 4 oktober 2016

hello...

Hallo,

Pfff ik weet niet wat het is maar de laatste tijd is het een beetje druk aan deze kant van het beeldscherm. Zo denk ik nu wordt het eindelijk wat rustiger maar dan komt er wel weer iets wat veel van mijn tijd vraagt. Ach ik zal vast niet de enigste zijn die zulke periode's heeft. Nu dan over naar mijn kaartje, gemaakt met een thema wat op vele blogs voorbij komt HERFST! Deze keer heb ik een afdrukje genomen van cc design(al merk ik zelf dat kleuren steeds minder mijn voorkeur heeft). Het kaartje is verder zonder al te veel poespas...ben weer benieuwd naar jullie reacties.


tuesdaytrowdow - leaves
anmacreatief - herfst
scrapplezier -herfst/halloween
craftaddiction - herfst

Groetjes Hermien



15 opmerkingen:

Nelleke zei

Ja dat ken ik hoor, en dan is de inspiratie ook minder. Dit is een leuk kaartje zeg, Het komt ook zo mooi op het kraft uit. Groetjes, nelleke

Sarah zei

Mooi kaartje. Lief!

Margo zei

Wat een lief kaartje Hermien !
Hier is het jammer genoeg ook zo druk !
Ik kom haast niet aan bloggen toe en nog veel minder aan kaartjes maken en al die mooie spulletjes liggen daar te wachten ... zo jammer maar ja, het zal wel weer een keer beteren zeker ?
Succes met de drukte !
Groetjes
Margo

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Wat een mooie kaart is het geworden. Mooie kleuren, mooi door dat kraft wat je hebt gebruikt, dan komt het extra goed uit. Kleuren vind ik heel moeilijk en ik vind het heel knap dat mensen het kunnen. Niet mijn ding.. maar ik waardeer het heel erg van anderen. Ja druk, ik herken het...toch kan ik altijd tijd vrij maken voor mijn kaartjes te maken, maar bloggen daar steek ik dan weer minder tijd in. Groetjes, Ingrid.

Grietje zei

Ik denk dat iedereen wel herkent. Ik in ieder geval wel. Je kaartje is mooi, eenvoudig. Het blauw steekt mooi af op het craft.
Groetjes Grietje

Danoesja zei

Hoi Hermien
Wat een mooi kaartje met dit lieve stempeltje.
Bedankt voor je deelname bij het CraftAddiction challengeblog.
Lieve groetjes, Danoesja

Irene zei

Je kaartje is verrassend door het kleurgebruik en toch op en top herfst, leuk!!Dank voor je deelname aan onze CraftAddictionChallenge Hermien!

xx Irene (CA-DT)

Misseke zei

Een pracht van een kaart Herman - superleuk gedaan!
Groetjes,
Misseke

GerJanne zei

Oh wat herkenbaar! Ik zeg maar niks....geen tijd om mijn nieuwe stansen uit te proberen.
Maar je kaart, daar ga ik wel wat over zeggen: enig! ZO leuk die cirkels en het afdrukje ervoor.
Groetjes,
GerJanne

Terri Winske zei

Your card is so sweet! Great job with the coloring and layout. I'm so glad you joined us this week at Tuesday Throwdown Challenge!

Monique zei

Less is more! Hij is prachtig en helemaal af. Jammer dat je het kleuren steeds minder mooi gaat vinden. Ik begin er steeds meer schik in te krijgen. Helemaal na de cursus van gisteren.
Liefs, Monique

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een lieve herfstkaart Hermien, heel handig ook om wat van dit soort kaarten op voorraad te hebben vind ik. Misschien vind je kleuren nu even niet zo leuk omdat je het druk hebt en het vergt natuurlijk wat tijd. Misschien komt het weer als het wat rustiger wordt, je kan het wel mooi, dat is hier wel te zien ;)
Lieve groetjes Miranda

Aartje zei

Mooie strakke herfstkaart. Leuke stempel
Groeten, Aartje

Astrid Zwaan zei

Wat een lief kaartje, geweldige uitwerking van onze challenge.
Bedankt voor het meespelen namens het hele team van Scrapplezier...

scrapcreations-judith zei

Een schattig kaartje. Gezellig dat je meedoet met de oktoberchallenge bij AnMaCreatief. Groetjes Judith