woensdag 21 september 2016

schudkaart

Hallo,

Vandaag heb ik een schudkaart die ik met jullie wil delen. Jaren terug maakte ik ze met enige regelmaat nu bijna nooit meer. Dit kaartje heb ik gemaakt op een workshop en is een heerlijk vrolijk felicitatiekaartje.


DutchCardLovers- shaker card
TuesdayTrowdown - easel card
CreativeCraftChallenge - anything goes

Groetjes Hermien

zondag 18 september 2016

reminder K&K

Hallo,

Vandaag heb ik de reminder voor jullie van de challenge bij K&K.
Er wordt alweer volop meegedaan door onze volgers, altijd weer leuk zoveel mooie inzendingen.
Heb je nog wat inspiratie nodig neem dan een kijkje op ons blog .Je mag je  creatie plaatsen tot 30 september 23.55 wist je dat je zelfs 2x mee mag doen!


Ik wens jullie een fijne zondag...

Groetjes Hermien

zaterdag 17 september 2016

eerste kerstkaartje...

Hallo,

Gisteravond ben ik aan de slag gegaan met de liftchallenge. Ik had al een idee in mijn hoofd , het zou een kerstkaartje worden. Nadat ik aan de slag ben gegaan met een embossingmal en snijmallen is er dit kaartje uitgerold...
Zelf ben ik wel tevreden over mijn CAS kerstkaartje, wat denken jullie ervan?
liftchallenge - challenge #108Groetjes Hermien

zondag 4 september 2016

we gaan weer van start...

Hallo,

Zo stil aan is iedereen weer terug van vakantie. Ik hoop dat iedereen genoten heeft, aan het weer kan het niet gelegen hebben. Al heb ik zelf de voorkeur voor iets minder warm weer, maar 't is ook altijd wat hé!
Stil aan gaan we weer het gewone ritme tegemoet...volgende week gaan de kinderen weer naar school, en we zijn zelf ook weer aan het werk.
Kortom de vakantietijd zit erop en we starten dan ook weer met onze maandelijkse challenge bij knutsels & kadootjes. Het thema is deze keer vlinders.
En dan hier mijn kaartje:

En kijk eens wat een mooie prijs AnMaCreatief beschikbaar stelt:Dus snel aan de slag zou ik zeggen...het team kijkt  weer uit naar jullie inzending. Heb je wat extra inspiratie nodig neem dan een kijkje op ons blog om te zien wat voor moois de andere leden van het team gemaakt hebben.

Een fijne zondag,

Groetjes Hermien