zondag 24 december 2017

reminder K&K

Hallo,

Het is alweer zover we zijn toe aan de reminder van onze challenge NIEUW bij K&K. We hebben alweer een aantal mooie creaties binnen voor deze challenge. Helaas zijn er ook inzendingen bij die hun creatie gemaakt hebben met nieuwe spullen maar dat bedoelen wij niet! Met NIEUW bedoelen wij dat je een kaartje maakt voor een nieuw huis, een nieuwe baan, een nieuwe baby en ga zo maar verder. Mijn kaartje maakte ik voor een collega die een nieuwe uitdaging aanging binnen het bedrijf waar we voor werken. Ik gebruikte hier een stempelset van SU voor, en maakt zelf op de computer de banner een nieuwe uitdaging.


Je kan je creatie nog inzenden tot 5 januari 2018.


Design voor een kerstwens, met leuke typografie, kerstboom in zwart en roze. Met de kerst tekst: De kerstboom is versierd, oud en nieuw wordt gevierd. Veel geluk en liefde Voor komend jaar, wens ik jullie met elkaar.  Kijk bij Luckz.nl voor meer kerstteksten, gedichten en originele design kerstkaarten.


Fijne Feestdagen
Groetjes Hermien

7 opmerkingen:

Monique zei

Mooie kaart Hermien. Geniet van de feestdagen met elkaar!
Liefs Monique

Ans Gilbert zei

Je hebt een prachtige reminder gemaakt Hermien,
Wens je fijne kerstdagen en alle goeds voor 2018,
groetjes
Ans

GerJanne zei

Het is een heel leuk kaartje, Hermien. Heel origineel vind ik het.
Voor jou en je gezin ook mooie dagen!
GerJanne

Nelleke zei

Mooie kleuren gebruikte je. Een vraagje: krijg jij ook mail van mij. Vorige week stuurde ik je een mail NAv een reactie van jou en die kreeg ik weer terug. Ik wilde je ook bedanken voor jou mooie kaart. Een prachtige tekst en stempels. waar kocht je die? Groetjes, Nelleke

Aartje zei

Wat een prachtige toepasselijke kaart. Hij is geweldig.
Groeten, Aartje

Ans S. zei

Prachtige kaart, Hermien.

Groetjes Ans

Diny zei

Wat een gave kaart Hermien!
Groetjes Diny