zaterdag 29 juni 2019

zeemeermin

Hallo,

Onlangs was ik de gelukkige winnaar van  challenge #79 bij de Egel. En zo kwam ik in het bezit van de zeemeermin stans van MD. Ik maakte er van de week een kaartje mee, voor de achtergrond(water) heb ik het watercolor papier gebruikt van MD. Wat waterplantjes erbij en een leuke tekst en klaar was mijn kaartje!


de egel - alle vormen behalve vierkant en rechthoekig!

Fijn weekend,
Hermien

8 opmerkingen:

Daphne zei

Dat is leuk, om met je gewonnen prijs en kaartje te maken voor de lopende challenge.
Ik vind de glitters die je gebruikte voor de zeemeermin erg leuk.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat is je kaart leuk geworden met deze lieve zeemeermin Hermien. Ik zou nu ook wel een zeemeermin willen zijn..pfft zo heet ;p
Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij De Egel.
Lieve groetjes Miranda (dt De Egel)

carla zei

Leuk dat je gewonnen hebt bij De Egel en je bent al meteen aan de slag gegaan met je prijsje, dat zullen ze wel graag zien.
Proficiat en deze kaart heb je heel mooi gemaakt.
Groetjes,
Carla

Rosina zei

Heeeel mooi dit kaartje Hermien, leuk dat je daar ook je gewonnen zeemeermin al voor gebruikt hebt...ze zwemt daar heerlijk koel in het water....het was echt om te puffen vandaag....en nog is het behoorlijk warm en al half 10, beloofd niet veel goeds voor vannacht pfffft

groetjes Rosina

GerJanne zei

Leuk dat je ermee een kaartje mee gemaakt voor de volgende challenge! Dank je wel voor het meedoen bij de Egel en heel veel meer plezier met deze leuke stans!

Diny zei

Wat ontzettend leuk dat je met je gewonnen zeemeermin al zo snel deze prachtige kaart hebt gemaakt Hermien....heel erg leuk gedaan!
Groetjes Diny

KarinsArtScrap zei

heel erg leuk en lieve kaart Hermien
Gr Karin

Colien zei

Leuk kaartje!
grtz Colien