zondag 14 juli 2019

reminder K&K

Hallo,

Daar ben ik weer en vandaag met de reminder van K&K. Weten jullie het nog? We zien graag een steengoede of keileuke kaart. Aan de inzendingen te zien vinden sommige het lastig alhoewel de vakantieperiode natuurlijk ook een reden kan zijn! Kan je nog wat extra inspiratie gebruiken kijk dan op ons blog want het team heeft natuurlijk ook weer zijn best gedaan.
Bij mijn kaartje zien jullie het thema terug in het DP papier, hoe makkelijk kan het zijn!

De challenge duurt iets langer dan normaal i.v.m. de vakantieperiode. Jullie kunnen meedoen tot en met vrijdag 2 augustusDan ga ik me zo weer klaar maken om te vertrekken richting het festival terrein voor mijn dienst op Bospop. Een super leuk festival en wij draaien al jaren mee bij de gastenkassa, op de foto hieronder een sfeer impressie we hebben de ruimte zelf aangekleed met shirts van eerdere edities van Bospop(mijn privécollectie) we krijgen er leuke reacties dus missie geslaagd. En na mijn dienst nog genieten van wat muziek natuurlijk. Vrijdag en Zaterdag waren voor mij de toppers Kodaline, Toto en Daryl Hall & John Oates. Voor vandaag zijn Level 42, Foreigner, Al McKays Earth Wind&Fire en natuurlijk Sting mijn favorieten.


Fijne zondag,
Hermien

9 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

wat een gave leuke kaart Hermien
Gr Karin

Ela zei

Heel leuk kaartje Hermien! Ik wil nog meedoen met de steentjes uitdaging. Veel plezier op Bospop, klinkt goed! Groetjes Ela

Sarah zei

Bospop,dat zal gezellig zijn!
Heel toffe kaart met de toekans.
En bedankt voor de kaart voor mijn jarigen! Heel lief!

Nancy Soetaert zei

Heel toffe kaart. Keileuke tekst!
Nancy

Colien zei

Heel leuk kaartje, kei-grappig!
En heerlijk is dat, lekker genieten van muziek.
Hebben wij ook weer gedaan de afgelopen dagen...
grtz Colien

GerJanne zei

Wat een enige kaart! Door jouw bericht van vanmiddag schrok ik....had al een appje van Monique, maar het kwartjes viel pas toen ik jouw reminder zag....
Jij hebt vast en zeker en top weekend gehad!

Claudia Rogier zei

Leuk gemaakt!!
Awesome
Claudia

http://creativesketchygirls.blogspot.be/
http://knutselmeisjes.blogspot.be

Monique zei

Wat een leuke kaart Hermien. En wat zul je genoten hebben bij Bospop! Wat een gave artiesten hadden jullie!
Lieve groetjes, Monique

bolletjelucky.blogspot.com zei

Superleuk die twee vogels op die "stenen" stang Hermien. Ik hoop dat het leuk was op bospop, jammer dat Sting verstek moest laten gaan.
Lieve groetjes Miranda