woensdag 4 januari 2017

wintergroetjes

Hallo,

Voor iedereen nog de beste wensen voor 2017 dat het voor iedereen een goed, gezond en creatief jaar mag worden. Afgelopen weekend zijn we terug gekomen van een heerlijke vakantie in Oostenrijk. Helaas liet de sneeuw ons een beetje in de steek dus was het niet wit in het dal...maar de familieleden die graag op latten staan konden terecht op de geprepareerde piste's en op de zugspitze.
De temperatuur lag net onder het vriespunt overdag en samen met de zon is dat heerlijk wintersweer!

  foto van Hermien Vaessen.
Nadat alles weer netjes in de kast lag, fris en gestreken was het dus de hoogste tijd om eens lekker te gaan zitten en een kaartje te maken. En hier zien jullie het resultaat een vrolijk kaartje met winterse groeten.


tuesdaytrowdown - winter critters
craftaddiction - alles mag 
anmacreatief - gebruik steentjes

Groetjes Hermien

18 opmerkingen:

Wendy zei

Gelukkig Nieuwjaar Hermien! Wat heerlijk dat jullie naar Oostenrijk zijn geweest. Jammer van de weinige sneeuw maar hopelijk hebben jullie het toch heel leuk gehad. En meteen een heerlijke winterse kaart en inderdaad een vrolijkerd!
Fijne dag nog en lieve groetjes, Wendy

GerJanne zei

Ja, jammer van de sneeuw, maar vakantie is natuurlijk altijd fijn als je verder niets hoeft! Je kaartje is heel gaaf! Wat een leuk afdrukje heb je gekleurd. Ze zijn altijd zo gaaf, die egeltjes van Penny Black. Voor jullie natuurlijk een heel goed jaar en heel veel freubel- en blogplezier in 2017.
Groetjes,
GerJanne

karin zei

Ik zag het bij het schansspringen op Nieuwjaarsdag dat er bijna geen sneeuw lag in dat gebied. Maar er even tussenuit zijn is ook al leuk. Nog de beste wensen en een creatief jaar !
Het begin is er al met een prachtige kaart.
groetjes,
Karin

carla zei

Sneeuw of geen sneeuw jullie zijn er toch eens lekker tussenuit geweest en op de foto's te zien zag het er toch leuk uit.
Om in de sfeer te blijven al meteen een mooie winterse kaart.
Prachtig van kleuren en heel mooi gemaakt.
Groetjes,
Carla

Sarah zei

Oo deze is zo lief! Mooie kleurtjes.
Oostenrijk is ook zonder sneeuw genieten!
Ik wil je twee keer bedanken.
Eerst voor je kerstkaart met die mooie lantaarns, ik vind hem echt heel leuk en ik weet niet meer of ik je nu wel of niet bedankte.
En ten tweede de vrolijke washitapekaart voor mijn dochter. Die viel ook in de smaak! Je kan hem zondag showen en dan maak je er gelijk een stickey sunday van. Ook voor jou een prachtig 2017!

Ans Gilbert zei

Hoi Hermien,
wat jammer dat er geen sneeuw was, maar jullie hebben toch wel genoten zo te zien..Ik vind je kaartje heel erg mooi, frisse kleuren, leuk digi en tekst,
groetjes,
Ans

KarinsArtScrap zei

een hele mooie kaart Hermien

gr karin

Rosina zei

Heel mooi winters kaartje Hermien...zo leuk en mooi ingekleurd dat penny black stempeltje en ook eenmooi bijpassende tekst erop...

groetjes Rosina

Diny zei

Wat een prachtig winters kaartje Hermien....en wat leuk dat jullie zo'n leuke vakantie hadden! Ook voor jou nog de beste wensen en alle goeds voor 2017.
Groetjes Diny

LAURA KANT zei

Een heel mooi winters kaartje, Hermien! Altijd fijn even op vakantie te gaan. Voor jou ook een heel goed, gezond en creatief 2017!

Hugs, Laura

Renate zei

Jammer dat er niet zo veel sneeuw lag, maar er gaat niets boven een paar dagen quality time met de familie. En gezelligheid moet je toch zelf maken. Zo te zien aan de foto's is dat ook zeker wel gelukt.
Super leuk kaartje heb je gemaakt. Het afdrukje is zó geinig.

-xies- Renate.

Helen zei

Jammer van de sneeuw, maar gezellig weg met de familie is altijd leuk. Je kaartje is weer een dotje; gezellig dat je meedoet aan onze challenge bij AnmaCreatief. Groetjes Helen

Margo zei

Ach wat een lief kaartje ! Je hebt erg mooie kleurtjes bij elkaar gezocht !
Fijn dat jullie zo'n deugdoend verlof hadden !

Kreatief met Maria zei

Gelukkig Nieuwjaar Hermien! Zo te zien hebben jullie het leuk gehad.
Mooi winters kaartje heb je gemaakt.
Groetjes Maria

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat heerlijk dat jullie op vakantie zijn geweest, ziet er mooi uit daar. Je kaart vind ik mooi geworden, leuke kleuren heb je gekozen Hermien en die tekststempel past er perfect bij.
Lieve groetjes Miranda

Pam Tiedtke, or Pammie Lou zei

Really cute card! Makes me smile! Thanks for joining in with us at Tuesday Throwdown!!
Hugs!

Danoesja zei

Hoi Hermien
Heerlijk zo'n wintervakantie!
Wat een superleuk en vrolijk kaartje met dit lieve stempeltje.
Bedankt voor je deelname bij het CraftAddiction challengeblog.
Lieve groetjes, Danoesja

Ellen zei

Het is zeker een vrolijk kaartje, erg leuk! Gezellig dat je meedoet bij Anmacreatief.

groetjes, Ellen