zondag 17 december 2017

merry christmas

Hallo,

En hebben jullie alle kerstkaarten ook al op de post gedaan? Ik wel en dit jaar verzend ik ze met Sandd dat scheelt toch een kleine 10,- euro aan kosten voor de zegels. Ik hoor verschillende geluiden over Sandd we zullen zien, met postnl heb ik zelf ook niet al te goede ervaringen dus wat dat betreft!
Nu dan over naar mijn kaartje, ik zag de sketch voorbij komen bij case the sketch en had gelijk een idee dus maar aan de slag ermee. Hieronder zien jullie het resultaat een kaartje zonder poespas, het papier is van SU en de tekst stans heb ik van GerJanne.


CASonfriday - christmas

Fijne zondag,
Hermien

13 opmerkingen:

Monique zei

Mooie kleurige strakke kerstkaart! Ik hou er van maar het lukt me nooit om het hierbij te laten. Mijn kerstkaarten zitten ook allemaal in de bus van Sandd. Het verschil in kosten is me te groot om het niet te doen. Ben wel heel nieuwsgierig of ze op tijd aankomen.
Fijne zondag, liefs Monique

Hetty zei

Mooie kaart, Hermien! Goed gedaan zo met die circkel.
Fijne feestdagen!

Ans Gilbert zei

Hoi Hermien,
Ik was ook van plan om alles met Sandd te versturen, heb uiteindelijk bij onze Jumbo, kerstzegels van 2015 gekocht, deze waren dezelfde prijs als de Sandd zegels,ik heb nog geen kaarten met Sandd postzegels ontvangen, ben benieuwd.. Ik vind je kerstkaart mooi en kleurig,
groetjes
Ans

Renate zei

Je hebt een super leuk kaartje gemaakt met behulp van deze strakke sketch. Inderdaad, lekker eenvoudig, niet te veel poespas.

-xies- Renate.

Ans S. zei

Super leuke CAS- kerstkaart.

Groetjes Ans

Sarah zei

Mooi! Mijn kaarten voor Nl heeft Margo dit weekend in Putte gepost, ik ben benieuwd wanneer ze aankomen. Ik maak nog een paar nieuwjaarskaarten voor familie/vrienden en dan ben ik ook klaar. X

GerJanne zei

Heel mooi kaartje! En die tekst is ook mooi hè? Ik heb hem zelf ook!
Groetjes,
GerJanne

Leigh Penner zei

Oh, this is lovely! Wonderful take on the sketch!

Nancy Soetaert zei

Mooie kerstkaart Hermien! Deze van jou die hier vandaag in de bus viel vind ik ook schitterend! ik hou van zo'n kaartjes maar het lukt me echt niet om ze zelf te maken!
Dankjewel hoor!
nancy

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een mooie rustige kerstkaart Hermien. Mijn kerstkaarten zijn vorige week maandag allemaal tegelijk gepost maar de bezorging verloopt inderdaad ook via post NL op z'n zachtst gezegd heel random :[
Lieve groetjes Miranda

Rosina zei

Heel mooi deze kerstkaart hermiem....mooi strak...
groetjes Rosina

carla zei

Ook weer een mooie kaartje Hermien.
Enne, bedankt voor je mooie kerstkaartje.
Die vond ik vandaag in mijn brievenbusje en ondertussen hangt het al te fonkelen aan mijn lintje.
Super gezellig is dat.
Groetjes,
Carla

Ans S. zei

Hermien, bedankt voor je mooie kerstkaart.

Groetjes Ans