dinsdag 3 november 2020

liftchallenge

 Hallo,

Afgelopen weekend hebben we DT- weekend gehad van K&K. We zaten in een ruime bungalow van      8 personen waar we de 1,5 meter goed konden handhaven, en met 4 slaapkamers was er voor ieder apart een slaapplek. Colien kwam zaterdag gezellig op bezoek, helaas was Nelly er deze keer niet bij maar dat hebben we opgelost door even te videobellen. Een feestje op zich niet omdat er iemand jarig is maar het is altijd gezellig en iedereen neemt wat leuks voor elkaar mee, en natuurlijk wordt er wat lekkers gegeten.

En dan nu mijn kaartje, wat geknoeid met watercolor liquid van de Action en een stansje. Zo was mijn kaartje al snel klaar, hieronder zien jullie het resultaat.Groetjes Hermien 


10 opmerkingen:

Irene zei

Mooie lift Hermien!
XxIrene

Scraptastisch zei

Heerlijk om even creatief bezig te zijn met je team maatjes en lees het was goed geregeld!!! Je lift is prima en mooi gedaan Hermien!
xx Gerie

Monique zei

Hij is mooi Hermien!
Ik moet iets zwart nog wit maken maar dan kan ik hem ook plaatsen😉 Ik heb genoten van ons weekendje!

Marjan zei

Gezellig zo samen! Jouw lift mag er zijn Hermien en wat een mooie stans heb je gebruikt! Fijn dat je meedoet met de Liftchallenge, dank je wel!

Kaartjes door Elise zei

Wat een leuk weekend moet dat geweest zijn! & je hebt een pracht kaartje gemaakt.

Elle-Jeanne zei

Prachtige liftkaart Hermien.
Mooie kleur.
Groetjes Elle-jeanne

Renate zei

Het Designteam weekend had ook echt geen weekend later moeten zijn. Gelukkig hebben jullie het ondanks alle coronaregels wel gezellig gehad. Zo'n weekend (wat al jaren wordt gedaan) krijgt meteen een hele andere lading.

Je hebt een lekker fris kaartje gemaakt. Lekker eenvoudig, geen poespas.

-xies- Renate.

GerJanne zei

Ja, we zijn inderdaad precies het goede (laatste) weekend gegaan! EN ik loop nog na te genieten. Zo leuk om alleen met jullie met de hobby bezig te zijn. Jouw lift kaart is prachtig! Wat een mooie stans is dat! Werk ze weer van de week!

Daphne zei

Wat chique, deze kaart.
Ik hou enorm van deze stijl, dat "vlekkerigge" op de achtergrond en dan een mooie witte stans.

Cornelie zei

Heerlijk dat soort weekenden en daar kun je weer lang op teren!
Leuk dat je meedoet met de Liftchallenge. De stans van The Stamped Market is super tof. Op een mooie achtergrond...mooie lift. Dank je wel voor je inzending Hermien!