zondag 26 september 2021

Nieuwe challenge K&K

 Hallo allemaal,

De afgelopen challenge hadden we maar liefst 34 inzendingen wat heel mooi is, aangezien er ook verschillende waren die nog nooit een scrapling gemaakt hebben. De winnaar en de top 3 vind je op ons blog. En dan nu naar de nieuwe challenge, ook weer een hele leuke...we zien van jullie graag een creatie met meer dan 1 vouw. Bloggers die me een beetje volgen weten dat dit echt iets voor mij is want ik maak graag een ander model kaart. 


Zoals altijd hebben jullie weer 4 weken om gezellig met ons mee te doen, 22 oktober om 23.59 sluit de challenge. Neem ook zeker een kijkje op ons blog om te zien wat voor moois de andere dames gemaakt hebben.

We zitten bijna in oktober en de herfst heeft ook al z'n intrede gedaan, maar we hebben nog heerlijk weer. Hier in het Weertse boffen we maar want het is kermis in de stad, wel in aangepaste vorm maar we (lees de jeugd)mag weer. Gisteravond zijn we met de corona-app gezellig op pad geweest met onze vrienden. Gelukkig kon ik overal een kruk bemachtigen zodat ik lekker kon zitten. Het gaat de goede kant op met mijn knie maar alles rustig opbouwen en vooral niks forceren.

Fijne zondag,
Hermien


12 opmerkingen:

Irene zei

Énige kaart Hermien en ik zag net óók dat je gewonnen hebt met je "fruitschommel", super leuk! Fijn dat het goed gaat net je knie en je gezellig op pad bent geweest!
XxIrene

Scraptastisch zei

Hele mooie vouwkaart Hermien met de cupcake in de hoofdrol!
Fijn dat het ook met jou knie weer voorwaards gaat! Heerlijk dat we weer wat meer kunnen en hopen dat het goed blijft gaan, we zijn er zo aan toe!
Gefeliciteerd met je fruit schommel, was ook prachtig!
xx Gerie

karin zei

Leuke kaartvorm Hermien, mooi gemaakt.
Hier is het de laatste dag van de kermis. Ze hebben niet mogen klagen over het weer in ieder geval, alleen over de toegankelijkheid. Ik ben er met grote boog omheen gelopen 😊
Groetjes,
Karin

KarinsArtScrap zei

een hele leuke kaart Hermien
Gr Karin

Daphne zei

Dit is wel een heel leuk model!
En het dp past allemaal zo mooi bij elkaar.
De cupcake met haar blije gezichtje vind ik goed passen.
Fijn hè, om weer eens een keer op stap te gaan!
Gelukkig gaat het steeds beter met je knie, want nu het weer kan/mag qua corona is het ook wel héél fijn om meteen gebruik van te maken.

VoormeKaartje zei

Wat een super mooi kaartje en model. Zo fijn dat het met je knie een stuk beter gaat.

Elle-Jeanne zei

Een leuke vouwkaart Hermien.
Weert kermis treft het met het weer.
Groetjes Elle-jeanne

Marijke zei

Een leuke uitdaging weer en je hebt er een leuk voorbeeld voor gemaakt! Mooie kleuren zo bij elkaar en leuk die tekst erbij! Veel plezier op de kermis! Groetjes marijke.

Monique zei

Wat een mooi kaartje! En wat fijn dat jullie weer op stap kunnen. Hier is het niet zo mooi als bij jullie maar toch nog lekker nazomerweer. Ik hoop dat dat in november ook zo is.
Liefs Monique

Diny zei

Wat een prachtige meer vouwen kaart Hermien!
Groetjes Diny

bolletjelucky.blogspot.com zei

Het is een heel leuk model dat je gevouwen hebt Hermien. Mooi gedecoreerd met dat leuke kleurtjes dessin-papier en die cupcake is een dotje. Een mooie kaart. Fijn dat het met je knie de goede kant opgaat zeker nu er weer meer mogelijk is met uitstapjes maken.
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Heel gaaf model. Ja, deze challenge is jou op het lijf geschreven. En gezellig dat je weer uit kon. Eindelijk he?
Fijn dat het met je knie steeds beter gaat.. Enne.. het is 22 oktober.