zaterdag 18 februari 2023

zeg het met bloemen...

 Hallo,

Ik heb weer heerlijk zitten te knutselen en verschillende kaartjes gemaakt. Veel jarige op de kalender aankomende weken en daar hoort natuurlijk ook een kaartje bij! Het kaartje wat ik vandaag met jullie deel gaat zomaar de post op want echte post blijft leuk. 


CAS on sunday - #251 flowers


Hier in het zuiden is het carnaval, wij gaan vanaf morgen gezellig 3 dagen op pad met onze vrienden.

Fijn weekend allemaal,
Hermien




5 opmerkingen:

VoormeKaartje zei

Wat een mooie en stijlvolle kaart.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een mooie kaart Hermien, mooi dat opengewerkte raster in die cirkel en ik vind de kleur van de bloemen ook top. Veel plezier met carnaval.
Lieve groetjes Miranda

Daphne zei

Mooi neutraal en dan de opvallende kleur van de bloemen.
Heel mooi gedaan.
Veel plezier tijdens carnaval, dat gaat vast wel lukken.

Scraptastisch zei

Alaaf ... heel gaaf! Dat opengewerkte raster achter de cirkel is prachtig en natuurlijk ook je bloemetjes. Heel veel plezier met elkaar in het zuiden.
xx Gerie

Conley Tiffany zei

Ik zag opmerkingen van mensen die hun lening al van meneer Pedro hadden gekregen en ik besloot om onder hun aanbevelingen een aanvraag in te dienen. Slechts 5 dagen later bevestigde ik mijn lening op mijn bankrekening, een totaalbedrag van $ 850.000,00 waar ik om vroeg. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte leningverstrekker nodig heeft om via hun e-mail een aanvraag in te dienen: pedroloanss@gmail.com. Ik ben nu blij dat ik de lening heb gekregen waar ik om vroeg.