woensdag 26 juli 2023

Een kleindochter

 Hallo,

Een buurtgenoot is opa geworden van een kleindochter daar hoort natuurlijk een kaartje bij. Een simpel kaartje met een super schattig egeltje. 

Vandaag heb ik een aantal uurtjes gewerkt, passend werk wel te verstaan want ik heb nog wat beperkingen. Ook mag ik van de fysiotherapeut weer de fiets op, als ik dat niet te spannend vind waren zijn woorden, ik kies mijn momentje nog even want ik vind het inderdaad spannend! Zit tussen de oortjes maar ik stel het niet te lang uit. En zo gaan we met stapjes vooruit maar we komen er wel.


GDP - #404


Groetjes Hermien





5 opmerkingen:

Diny zei

Wat een super schattig kaartje Hermien!
Fijn dat je met kleine stapjes vooruit gaat....maar ik geloof best dat het een dingetje is om weer voor de eerste keer de fiets op te gaan.....succes....komt vast goed!
Groetjes Diny

martina's kaartjes zei

oh, wat een schattig kaartje
mooi gemaakt
dikke proficiat aan je buurman en de kersverse ouders
nog veel sterkte met je revalidatie
grtjs,martina

KarinsArtScrap zei

een lief en mooi kaartje Hermien

gr karin

GerJanne zei

Kan ik me helemaal voorstellen dat het spannend is! Fijn dat je ok weer wat (passend) werk kunt doen. Dat verzet de zinnen en je spreekt weer veen wat andere mensen.
Succes als het moment daar is om de fiets weer op te stappen!

Ans Gilbert zei

Wat een lief en schattig kaartje heb je gemaakt.
Ik heb mijn knieprothese inmiddels 9 jaar en het is inderdaad spannend om weer op de fiets te stappen, ik heb het na 4 weken weer gedaan en het viel heel erg mee,
Groetjes,
Ansx