zondag 30 juli 2023

Nieuwe challenge K&K

 Hallo,

wat hadden we een leuke inzendingen voor onze laatste challenge, benieuwd naar de random winnaar en de top 3? Neem dan een kijkje op ons blog. En dan start vandaag alweer een nieuwe uitdaging, maar het is geen moeilijke...we zien graag een vlinder op je creatie. Mijn  inspiratie kaartje is al heel lang klaar ik maakte het tijdens ons knutsel weekend vorig jaar november. Kijk ook nog even op ons blog naar de mooie voorbeelden van de andere dames van het dt-team.


Je kan meedoen tot 25 augustus.


Fijne zondag,
Hermien


7 opmerkingen:

Scraptastisch zei

Hoi Hermien,
Mijn vakantie weken zitten er op, het weer had de laatste week iets beter mogen zijn maar ach, we kunnen niet alles hebben en de hitte in het buitenland en fikse hagel stenen is ook niet fijn. Je voorbeeldkaart is een hele mooie met al die takjes tussen de band/rand gestoken en natuurlijk de vlinders! Ik las dat het revalideren goed gaat en je therapeutisch aan het werk mag en zelfs proberen te fietsen! In het begin is alles weer spannend om te doen qua bewegen maar je kunt het, veel succes ermee.
xx Gerie

alma.heijenk@gmail.com zei

een heel mooi voorbeeld kaartje heb je gemaakt.
gr Alma

Monique zei

Ik vind dit weer een echte Hermien-kaart! Zo mooi gedaan met die takjes. De tekst is prachtig en de vlinder maakt het helemaal af!

Elle-Jeanne zei

Prachtige kaart met een vlinder.
Leuk gedaan met de takjes onder en boven.
Groetjes Elle-Jeanne

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wauw wat een leuk idee zoals je al die takjes verwerkt hebt Hermien. Dat idee ga ik een keertje lenen. Een hele mooie inspiratie-kaart met leuke vlinder en mooie tekst die heel sierlijk vorm gegeven is.
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Het is een heel mooi kaartje Hermien!
Mooie tekst en de vlinder valt echt op.

Colien zei

Het kaartje heeft even moeten wachten, maar daar is ie dan! In het echt nóg mooier, echt heel speciaal zo met de leuke takjes, mooie tekst en prachtige vlinder.
grtz Colien
ps je zou het nog kunnen linken op het 4 Season blog...