woensdag 20 september 2023

Verhuisd

 Hallo,

het nichtje van William gaat binnenkort verhuizen ze woont zelfstandig maar krijgt hier begeleiding bij, ze is verstandelijk beperkt. De flat waar ze nu woont wordt binnenkort gesloopt en vorige week kreeg ik een filmpje doorgestuurd waarin ze een rondleiding geeft in haar nieuwe woning. Eerst moeten er nog wat klusjes gedaan worden ze hoopt in oktober te verhuizen. En bij een verhuizing hoort natuurlijk een kaartje.



De egel - #169 slimline kaart met een gebouw

En dan wil ik nog even terugkijken op afgelopen vrijdag, ik werd Sarah net als mijn tweelingzus. Dus alle reden voor een feestje.We hebben het gevierd bij een café hier om de hoek samen met familie, vrienden en collega's. Een dj verzorgde muziek en om 23.00 kwam er nog een artiest, mr. Loco Loco oftewel Jerome Gelissen uit Maastricht. Hij zingt in het dialect en zijn optredens vinden normaal vooral rond carnaval plaats...je snapt wel dat dit optreden een gezellige boel werd. Het feestje was zeer geslaagd en super gezellig, een mooie herinnering om op terug te kijken.



de uitnodiging met een foto uit de oude doos


van links naar rechts: de tuin mooi versierd door vrienden, samen met Anja bij het welkomstbord, en natuurlijk op de foto met de one en only mr. Loco Loco. 

Groetjes Hermien







5 opmerkingen:

Elle-Jeanne zei

Allereerst gefeliciteerd met je 50ste verjaardag.
Zal best een leuk feest zijn geweest.
Maar ook je kaartje is prachtig.
Groetjes Elle-Jeanne

Irene zei

Wat super leuk dat je er één van een tweeling bent en jullie samen zo'n topfeest hadden, alsnog gefeliciteerd Hermien.. Op naar de volgende 50 😂🥳!
Spannende verhuizing voor je nichtje, jouw vrolijke kaart zal vast een plekje in haar nieuwe huisje krijgen!
XxIrene

GerJanne zei

Wat een leuke kaart! Ze zal het leuk vinden post te krijgen op haar nieuwe adres! Ze woont net als Guus denk ik...
En wat een feest Hermien! ZO grappig dat jullie op het eerste gezicht niet echt op elkaar lijken! Net als onze jongens...

bolletjelucky.blogspot.com zei

Allereerst nog van harte gefeliciteerd met je 50ste verjaardag Hermien en dat is zeker een mooi feest geweest. Gezellig om dit met je tweelingzus te vieren.
Je hebt een mooie slimline kaart gemaakt, leuk die vrolijke kleurtjes. Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij De Egel.
Lieve groetjes Miranda dt De Egel

Nelleke zei

Leuke kaart heb je gemaakt. Dat wordt gewaardeerd. Leuke foto's van jullie feestje, mooi om hier op terug te kijken. Dank je wel voor jouw bijdragen aan de uitdaging van de Egel. Groetjes, Nelleke