zondag 24 april 2022

Ik hou van holland bij K&K

 Hallo, 

Dank aan iedereen die aan onze slimline challenge heeft meegedaan, het waren weer stuk voor stuk prachtige inzendingen. Ben je benieuwd naar de top 3 en de random winnaar ga dan even naar ons blog.

Voor de komende weken hebben we weer een passend thema voor onze challenge, we zien graag creaties met het thema ik hou van Holland. We willen dus iets op je kaart zien wat echt Hollands is, koeien, molens, delftsblauw noem maar op. Zelf gebruikte ik leuke stansjes van een boer en boerin en gebruikte ik papier in de kleur (delfts)blauw en wit om het kaartje af te maken. 


Deze challenge loopt tot 20 mei en je mag zoals altijd 2 creaties inzenden.
Er wordt een prijs beschikbaar gesteld door de Egel.

Dan nog even het volgende gisteren hadden we bij Nelly in Zaltbommel onze teamdag, iedereen was van de partij en Nelly en Colien hadden voor 2 workshops gezorgd. Het was voor de andere van het team een verrassing wat we zouden gaan doen. Als eerste begonnen we met het opmaken van een krans met droogbloemen, na instructies van Colien gingen we aan het werk. Hieronder zien jullie mijn eindresultaat, ik ben er blij mee.

Daarna was het de hoogste tijd voor de inwendige mens,  Nelly had voor een heerlijke lunch gezorgd. Na de lunch stond de 2e workshop op het programma, samen met Danielle gingen we aan de slag om een tashanger te maken. Dit vergde wel wat van onze concentratie maar ook hier waren de eindresultaten weer allemaal even mooi.


We kunnen weer terug kijken op een gezellige creatieve dag met knutsels en kadootjes voor elkaar. Nu gaan we weer aftellen naar november voor het teamweekend.

Fijne zondag,
Hermien


6 opmerkingen:

karin zei

Leuk kaartje met het echt Hollands koppeltje erop.
Mooi die voorjaarskrans en de hanger voor een tas. Gezellig zo'n dagje knutselen en kletsen 😊
Groetjes,
Karin

VoormeKaartje zei

Wat een mooie kaart heb je gemaakt. Zo leuk koppeltje.
En zo te lezen heb je gister ook een erg geslaagde dag gehad.
Zulke mooi dingen heb je gemaakt.

Daphne zei

Ook al zo'n leuk voorbeeld.
Wat een leuk echtpaartje is dit.
Mooi dat je er (Delft)blauw bij gecombineerd hebt, dat maakt het echt Hollands.
Wat leuk om te lezen dat jullie allemaal zo genoten hebben.
Ik vind vooral de tassen hanger erg leuk!

GerJanne zei

Je kaart is zo lief en enig! En wat een gave dag was het he? Zo leuk, wat we gedaan hebben!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuk stel in Hollandse klederdracht op je mooie kaart Hermien. Mooie krans heb je gemaakt hoor, helemaal van deze tijd. Fijn dat jullie zo'n gezellig team hebben.
Lieve groetjes Miranda

Ans Gilbert zei

Wat een mooie Hollandse kaart heb je gemaakt, jullie zijn leuk creatief bezig geweest, mooi de ring met droogbloemen en de tassenhanger is super,
Groetjes
Ansx