zondag 8 mei 2022

Reminder K&K

  Hallo,

En zo zijn we weer 2 weken verder en is het tijd voor de reminder bij K&K. Weten jullie het nog het thema is ik hou van Holland. We zien dus graag iets echt Hollands op je kaart. Mijn gedachte gingen gelijk naar een fiets Hollandser kan het toch niet. 


De challenge loopt tot 20 mei en je mag deelnemen met 2 kaartjes. De egel stelt een mooie prijs beschikbaar.Dan nog even wat anders afgelopen week hebben we genoten van een heerlijke vakantie in Turkije. Lekker relaxen en genieten van het mooie weer.


Aan het begin van de vakantie toen we aan het avondeten zaten kregen we een @appje van mijn schoonvader, de koningskanjer was in zijn straat gevallen...helaas voor mijn schoonvader aan de andere kant van de straat wat postcode betreft. Maar al gauw werd duidelijk dat alle spelers van de postcodeloterij in de wijk ook een geldprijs zouden winnen. Gisteren was he wijkfeest en werd voor de spelers in de wijk bekend welk het bedrag zou zijn. Wij spelen met een lot mee we hebben een mooihet was een mooi bedrag gewonnen, dat maakt thuiskomen nog fijner. Het was een gezellig feestje veel vrienden wonen in de wijk en hebben een mooie geldprijs gewonnen.

Fijne zondag,
Hermien
2 opmerkingen:

GerJanne zei

Je kaart is super! En wat heerlijk die vakantie. Helemaal leuk als je dan je vakantie terugwint!

Colien zei

Heel mooie CAS-kaart! Fijn dat jullie een leuke vakantie hadden en zo'n thuiskomst maakt het helemaal fanatastisch: proficiat met jullie postcode-prijs!
grtz Colien