dinsdag 31 januari 2017

hiep, hiep, hoera

Hallo,

In het weekend ben ik aan de slag gegaan met de liftchallenge. Eerst ging ik in mijn digi map op zoek naar een koala, want de ontvanger van deze kaart is een fan! Na een lange zoektocht gelukkig gevonden...
En toen kwam het lastigste want ze willen kleurwerk, doodlen en zelf schrijven op de kaart zien. Het kleuren (met mijn aquacolorpotloden) was niet zo lastig maar doodlen en het zelf schrijven is iets wat ik normaal niet doe, dus heb ik het mezelf ook niet te moeilijk gemaakt zoals jullie zien. Toch ben ik best wel tevreden over het resultaat, en het was ook nog eens leuk om te doen en dat is toch het belangrijkste niet dan!


Groetjes Hermien

vrijdag 27 januari 2017

Penny black

Hallo,

Ik heb de afgelopen dagen heel wat carnavalskaartjes mogen maken in opdracht. Leuk en goed voor mijn hobby spaarpot maar nu ben ik er wel klaar mee!
Dus van de week  maar eens aan de slag gegaan om een verjaardagskaartje te maken. En zo kwam ik uit bij een afdrukje van penny black, ik ben een fan kan je wel zeggen. Ze zijn leuk en vaak vrij snel ingekleurd!De sketch die ik  gebruikt heb is van tuesday morning sketches.


addictedtostamps - anything goes
creativeinspirations - cute  critters
brownsugarchallenge -anything goes
craftycatz- anything goes

Fijn weekend
Groetjes Hermienzondag 22 januari 2017

K&K challenge

Hallo,

De weken vliegen voorbij... dus start er vandaag  weer een nieuwe challenge bij K&K.
Maar eerst wil ik toch wel iedereen hartelijk bedanken die mee heeft gedaan aan onze one layer kaart challenge, velen van jullie zijn na one reminder aan de slag gegaan. Zo is de teller toch nog op 61 kaartjes gekomen, geweldig dames!
Het thema deze keer is van Vintage tot shabby chic. Ik ben deze keer aan de slag gegaan voor een mannenkaart. En vooral de stijl van de stempel geeft mijn kaartje een vintage tintje...
Neem een kijkje op ons blog en laat je inspireren.
foto van Hermien Vaessen.

Jullie kunnen meedoen tot  17 februari

Fijne zondag,
Groetjes Hermien

zaterdag 14 januari 2017

hiep hiep hoera

Hallo,

Deze keer heb ik een felicitatiekaartje gemaakt, deze gaat naar een jongedame die op de verjaardagslijst staat van post voor kanjers. Binnenkort is ze jarig en jullie zien het al aan het kaartje ze is een Dora fan. Als basis gebruikte ik een mal van dutch doobadoo en het papier is van Joy!.
Ik hoop dat ze er blij mee zal zijn...


De egel - dutch doobadoo
creativecraftcottage- ribbons and/or pearls

Fijn weekend
Hermien

woensdag 11 januari 2017

yippee

Hallo,

Het kaartje wat ik deze keer aan jullie wil laten zien heb ik gemaakt met de sketch van tuesday morning sketches. Het afdrukje is van whipper snapper, en kijk deze beer nu eens blij wezen dat hij op de latten staat! Als de weerberichten kloppen gaat er de komende dagen sneeuw vallen, we zullen maar afwachten wat het gaat geven...


creativemoments - anything goes
craftysentiments - anything goes
craftaddiction- alles mag (2)

Groetjes Hermien

dinsdag 10 januari 2017

Alaaf!

Hallo,

Nu het nieuwe jaar van start is gegaan, worden de eerste (jeugd)prinsen ook weer uitgeroepen. Afgelopen zaterdag zijn we met de vriendengroep naar de Moezevangers (muizenvangers) geweest, de moezevangers is een carnavalsvereniging hier in Weert. De zoon van vrienden kon weleens uitgeroepen worden tot prins...spannend maar helaas voor Stijn is de keus gevallen op een ander! Maar Stijn zit wel in de raad van elf en is zelfs Adjudant van het prinselijke paar. Tijd voor een feestje voor Stijn en dus tijd voor een kaartje...
Ik gebruikte de leuke muisjes van Penny Black en maakte zelf de tekst Alaaf op de computer.
Helaas is de foto niet helemaal scherp maar het kaartje is al weg dus ik kon geen nieuwe foto maken.

sugarbrownchallenge- anything goes
creativefingers- anything goes
craftycatzchallenge - anything goes


groetjes Hermien


zondag 8 januari 2017

reminder K&K

Hallo,

Vandaag is het het weer tijd voor de reminder van onze one layered challenge.
Vinden jullie het moeilijk of was iedereen druk met de feestdagen?
De feestdagen zijn nu voorbij dus pak je spullen erbij en doe gezellig met ons mee, vind je het spannend om rechtstreeks op een kaart te stempelen dan mag je ook een oplegvel gebruiken.
Neem anders even een kijkje op ons blog en laat je inspireren door het team.

De prijs is zeker de moeite.
Meedoen kan tot vrijdag 20 januari, met twee kaartjes

Fijne zondag,
Hermien

woensdag 4 januari 2017

wintergroetjes

Hallo,

Voor iedereen nog de beste wensen voor 2017 dat het voor iedereen een goed, gezond en creatief jaar mag worden. Afgelopen weekend zijn we terug gekomen van een heerlijke vakantie in Oostenrijk. Helaas liet de sneeuw ons een beetje in de steek dus was het niet wit in het dal...maar de familieleden die graag op latten staan konden terecht op de geprepareerde piste's en op de zugspitze.
De temperatuur lag net onder het vriespunt overdag en samen met de zon is dat heerlijk wintersweer!

  foto van Hermien Vaessen.
Nadat alles weer netjes in de kast lag, fris en gestreken was het dus de hoogste tijd om eens lekker te gaan zitten en een kaartje te maken. En hier zien jullie het resultaat een vrolijk kaartje met winterse groeten.


tuesdaytrowdown - winter critters
craftaddiction - alles mag 
anmacreatief - gebruik steentjes

Groetjes Hermien